Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο Μοσχάτο, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής



       Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 5.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου 7, στο Μοσχάτο.
       Η ακολουθία του αγιασμού θα τελεστεί από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β΄ και από το Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο.
        Η λειτουργία της δομής του ΚΔΑΠ γίνεται σε συνεργασία με την ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, προσφέρει δημιουργική απασχόληση, ενισχυτική διδασκαλία, δωρεάν μετακίνηση και ένα γεύμα, ενώ θα λειτουργεί από τις 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 21.00 το βράδυ, από Δευτέρα έως Παρασκευή.
       Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: “Το δίκτυο των κοινωνικών δομών του Δήμου μας μεγαλώνει και γίνεται ολοένα ισχυρότερο, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των  πολιτών που δοκιμάζονται. Συνεργαζόμαστε εκ νέου με την “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” για τη λειτουργία του ΚΔΑΠ, το οποίο στεγάζεται στο ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο της Αγ. Κωνσταντίνου στο Μοσχάτο. Το ΚΔΑΠ είναι μία δομή που θα στηρίξει τα μικρά παιδιά οικογενειών που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τιμήσουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας με την παρουσία τους την τελετή των εγκαινίων, υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που πραγματοποιείται στο Δήμο μας. Σύντομα θα ακολουθήσει και η έναρξη του προγράμματος “Κουζίνα για όλους”, καθώς και η λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου