Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Βασίλης Σπανάκης : "Ο σταθμός του Προαστιακού στον Ταύρο πρέπει να λειτουργήσει".





Συνάντηση του Βασίλη Σπανάκη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών,Μεταφορών & Δικτύων κ.Νίκο Σταθόπουλο.
  Συνάντηση είχε σήμερα ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου κ.Βασίλης Σπανάκης με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων κ.Νίκο Σταθόπουλο με θέμα τη λειτουργία του ήδη κατασκευασμένου σταθμού του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στον Ταύρο.


Ο κ. Σπανάκης στη συνάντηση αυτή επεσήμανε την χρησιμότητα που θα έχει η λειτουργία του σταθμού στους κατοίκους της περιοχής του Ταύρου (περιοχές Αγίου Γεωργίου,Εσταυρωμένου,Πλατάνα,Περιβόλια), στους φιλάθλους του Φωστήρα και σε χιλιάδες εργαζόμενους της γύρω περιοχής.
Ο κ.Σπανάκης τόνισε στον Γενικό Γραμματέα και τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή καθώς επίσης και τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στους κατοίκους του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου και του ζήτησε να παρέμβει θεσμικά και να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια υπάρχουν σχετικά με τη λειτουργία του σταθμου. Ο κ. Σπανάκης υποστήριξε ότι η λειτουργία του σταθμού θα φέρει ανάπτυξη στην τοπική οικονομία του Ταύρου και εξυπηρέτηση στην καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου