Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Βασίλης Σπανάκης : "Δεν πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις ως θεατές αλλά ως διαμορφωτές"



Από την ομιλία του Βασίλη Σπανάκη, επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου μας και  την τοποθέτηση του  στο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος στα Ιωάννινα, με θέμα: "Η ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση πρωταγωνιστής στην ανασυγκρότηση της χώρας".
Ο Βασίλης Σπανάκης μίλησε για την άμεση ανάγκη ενεργοποίησης των αυτοδιοικητικών στελεχών ενόψει των προβλημάτων που υπάρχουν στην αυτοδιοίκηση.
Μίλησε μεταξύ άλλων για θέματα της περιοχής του Μοσχάτου και του Ταύρου, την απομάκρυνση των Δημοσίων Υπηρεσιών από το Δήμο, την ανάγκη εφαρμογής της απογραφής του 2011, την ολοκλήρωση των κριτηρίων κατανομής των ΚΑΠ, την ανάγκη χάραξης πολιτικής για την αυτοδιοίκηση με όρους μέλλοντος και με ευρωπαϊκή προοπτική.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε φλέγοντα θέματα του Δήμου και των Νοτίων Προαστίων, όπως το Παραλιακό Μέτωπο, τον Ελαιώνα, τη Λεωφόρο Πειραιώς.
Κλείνοντας τάχθηκε υπέρ της εκλογής του Δημάρχου σε ξεχωριστό ψηφοδέλτιο, προκειμένου οι πολίτες να εκλέξουν Δήμαρχο με τοπικά κριτήρια και όχι κομματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου