Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Μοσχάτου Ταύρου Προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.



Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου  και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.
                                                                                                                                     
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά την περίοδο Απριλίου- Ιουνίου, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

·         Τοπική ιστορία, 25 ώρες
·         Ιταλικά για τον τουρισμό 25 ώρες
·         Γαλλικά για τον τουρισμό, 25 ώρες
· Περιβάλλον και καθημερινή ζωή 25 ώρες
· Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι) 50 ώρες

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης. Με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων επιμόρφωσης, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης

Τα προγράμματα θα υλοποιούνται απογευματινές ώρες (15:00-18:30 μ.μ.) στο 1ο ΕΠΑΛ ΤΑΥΡΟΥ (Εσταυρωμένου &25ης Μαρτίου, Ταύρος).

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε
Ταύρος :.κα Γιάμαλη Αντωνία, κα Βούλγαρη Ελένη,Τηλ. 2132036234,
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00 και 16:00-19:00.
Διεύθυνση: Πειραιώς και Επταλόφου 2, πρώην Δημαρχείο Ταύρου, στο ισόγειο, στο γραφείο 17

Μοσχάτο:  κος Χαλκίδης Παναγιώτης,Tηλ. 2104826392, Δευτέρα έως Παρασκευή 13:00-15:00, Διεύθυνση: Γραφείο Ενημέρωσης, πλατεία ΗΣΑΠ Μοσχάτου.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 28-4-2013

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου