Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ξεκίνησε η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο



Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Π.Κ.Α.) στον Ταύρο. Σε μία έκταση 10 στρεμμάτων, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής δέχτηκε τους πρώτους του επισκέπτες, τους μαθητές του Α΄ Δημοτικού σχολείου Μοσχάτου.
        Στην πρώτη επίσκεψη μετά την επαναλειτουργία του Πάρκου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου και ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά, Λάσκος Σπύρος, οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά για θέματα που αφορούν την ασφαλή μετακίνηση στους δρόμους, η Σοφία Φουστέρη, Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και η Μαρία Τσέλιου, Δημοτική Σύμβουλος. Οι μικροί μαθητές ξεναγήθηκαν στο πάρκο, δέχθηκαν τις οδηγίες των εκπαιδευτών και χρησιμοποίησαν τον ανανεωμένο εξοπλισμό του Πάρκου για να μάθουν τους τρόπους οδηγητικής συμπεριφοράς.
        Σύμφωνα με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, η ανταπόκριση από τα σχολεία και η ζήτηση για χρήση του πάρκου είναι μεγάλη. Υπενθυμίζουμε ότι το Π.Κ.Α. θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.00 έως τις 15.00. Το πάρκο απευθύνεται δωρεάν σε μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, ηλικίας  5-12 ετών. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 217 73 20 707 και 210 48 34 614.


                                                              
      Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου