Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Μεγάλη επιτυχία με μαζική προσέλευση στην εκδήλωση για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου.



Με συγκίνηση και ευαισθησία οι τιμητικές διακρίσεις στους εθελοντές 

            Σε μια ασφυκτικά από κόσμο στην κεντρική αίθουσα, στο φουαγέ και στους περιβάλλοντες χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου μας, με περισσότερους από 600 συμμετέχοντες, ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου διοργάνωσε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου την εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

            Στην καθιερωμένη ομιλία που εκφώνησε ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αναφέρθηκε στη γενικότερη κατάσταση της χώρας και έκανε ένα απολογισμό στα σημαντικότερα θέματα που αφορούν το Δήμο. Πιο συγκεκριμένα έγιναν ιδιαίτερες αναφορές στην καλή οικονομική κατάσταση του Δήμου, στα σημαντικά έργα υποδομής που έχουν ήδη δρομολογηθεί και, τέλος, στο δίκτυο κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης που ο Δήμος μας λειτουργεί για την υποστήριξη  των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

            Κλείνοντας την ομιλία του, ανέφερε τα εξής: «Κάθε μέρα είμαστε μαζί σας, μας βλέπετε και μας κρίνετε. Καλούμε όλες και όλους εσάς, τους φορείς, τις οργανώσεις και το σύνολο των τοπικών δυνάμεων να συστρατευθούμε για το συλλογικό καλό και το κοινό όφελος. Τα συμφέροντα του Δήμου είναι ταυτισμένα με το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, δηλαδή με το δικό σας συμφέρον. ……Είναι χαρά και τιμή που σήμερα κόβουμε όλοι μαζί την πίτα για το 2013. Θέλω να σας ευχηθώ από την καρδιά μου χρόνια πολλά και καλή χρονιά με αγάπη, αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή».


            Ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο της εκδήλωσης αποτέλεσε η απονομή τιμητικών διακρίσεων από τον ίδιο το Δήμαρχο, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε πρόσωπα και οργανώσεις για την εθελοντική τους προσφορά και δράση σε κοινωνικά προγράμματα του Δήμου μας. Πιο συγκεκριμένα, τιμήθηκαν εκπαιδευτικοί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα κοινωνικά φροντιστήρια του Δήμου, όπως και γιατροί που συμμετέχουν σε δημοτικά προγράμματα προαγωγής υγείας. Επίσης, τιμήθηκαν φορείς και οργανώσεις που δρουν με στόχο το κοινωνικό συμφέρον και την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής.

            Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, πέραν του μεγάλου αριθμού πολιτών από Μοσχάτο και Ταύρο, ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής Απόστολος Κακλαμάνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουπλής, οι περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Κατερίνα Αναγνώστου και Ειρήνη Βασιλάκη και οι Πανοσιολογιότατοι αρχιμανδρίτες των Ιερών Ναών της περιοχής.

            Στην εκδήλωση, επίσης, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, οι  Αντιδήμαρχοι,  οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων από τους περισσότερους συλλόγους, φορείς, σωματεία του Μοσχάτου και του Ταύρου, δάσκαλοι και καθηγητές από τα σχολεία του Δήμου.



            Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου