Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Κίνηση ανθρωπιάς από του εργαζόμενους της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου

Κίνηση ανθρωπιάς (παρόλο την οικονομική κρίση που υπάρχει) από του εργαζόμενους στο τμήμα καθαριότητας και δύο υπάλλήλων διοικητικών ένας από το νομικό τμήμα και ο άλλος από την Τεχνική υπηρεσία , της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου. Στην εκδήλωση που έγινε σήμερα στο πολιτιστικό κέντρο στο Μοσχάτο, εκ μέρους των εργαζομένων ο πρόεδρος κ. Ατσάρος παρέδωσε στον πρόεδρο της δημ. κοινότητας τις δωροεπιταγές που έλαβαν από την εταιρεία Σκλαβενίτης εν όψει των εορτών.
Οι επιταγές αυτές θα δωθούν (Kατόπιν συμφωνίας)σε είδη πρώτης ανάγκης & διατροφής, στο Άσυλο Ανιάτων Κυψέλης μετά την πρωτοχρονιά, μαζί με άλλα προϊόντα που θα μαζέψουν τα μέλη της εθελοντικής ομάδας Tης Πολιτικής Προστασίας Νότιου Τομέα , R.S.F. HELLAS σε συνεργασία με γιατρούς & νοσηλευτές από μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών.
Επίσης θα γίνει συγκέντρωση και άλλων ειδών, όπως ρουχισμού, υποδημάτων, σχολικών ειδών, ειδών αυτοεξυπηρέτησης, κ.λ.π.
Ψάχνουμε μόνο να βρούμε τον χώρο. Εαν υπάρχει κάποιος στον Ταύρο διαθέσιμος να μας ειδοποιήσει και τον ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Σε κάθε περίπτωση όμως θα έχετε ενημέρωση μας.
Πρός το παρόν να ευχαριστήσουμε ΘΕΡΜΑ όλους τους εργαζόμενους της δημοτικής κοινότητας Ταύρου για την συμμετοχή τους!!!!!!!

Καραφωτιάς Πέτρος
Μέλος της Εθελοντικής ομάδας R.S.F. HELLAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου