Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ Η Εθνική Αντίσταση ανήκει σε όλους του ΕΛΛΗΝΕΣ.


Απο τον Πρόεδρο κοινότητας ΤΑΥΡΟΥ Κο Πέτρο Καραφωτιά λάβαμε την ακόλουθη επιστολή.

Μετά λύπης μου διεπίστωσα σήμερα, ότι δεν κατατέθηκε στεφάνι υπέρ των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στον Ταύρο.
Ο υπεύθυνος για την τελετή, από την στιγμή που το στεφάνι είχε έρθει στον χώρο της κατάθεσης, έπρεπε να προβεί στην σχετική ανακοίνωση.
Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος για την μη κατάθεση του στεφάνου και δεν επιτρέπω σε κανένα από νεοκομμουνιστάκια να προσβάλει την μνήμη των αγωνιστών, των πεσόντων στο Έπος του 40, αλλά και των αποβιωσάντων αγωνιστών.
Η Εθνική Αντίσταση δεν είναι τσιφλίκη του ΚΚΕ ούτε και των ψευτοκουμμουνιστών και καλά θα κάνουν να συνέλθουν, γιατί θα τους ΠΑΡΕΙ και θα τους ΣΗΚΩΣΕΙ!!!!
Η Εθνική Αντίσταση ανήκει σε όλους του ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σαν απόγονος ( όπως λένε ) του επίτιμου προέδρου της Εθνικής Αντίστασης Ταύρου, Καραφωτιά Ευαγγέλου , που έφυγε από την ζωή πρίν έξη μήνες σε ηλικία 97 ετών, είχα την απαίτηση να κατατεθεί το στεφάνι.
Ποιός λοιπόν είναι αυτός που αποφασίζει; Αυτοί που 1944 επί Τίτο συμφώνησαν την ίδρυση Μακεδονικού κράτους, στην περιοχή της Γιουγκοσλαβίας;
Η πράξη σας είναι κατάπτυστη και προσβάλετε την Αντίσταση διότι είστε άσχετοι με αυτήν κύριοι της Αριστεράς.
Μετά λύπης μου είδα και σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας, ενώ δεν προσέρχεται στα συμβούλια, να την έχουν εντάξει μέσα στο τμήμα της Εθνικής Αντίστασης και να φωνάζει μάλιστα και διάφορα συνθήματα. Από που προκύπτει κύριοι της αριστεράς αυτή η κίνηση; Τουλάχιστον θα έπρεπε να ντρέπεστε, αλλά που!!!! ούτε τσίπα .
Αυτό δεν θα μείνει έτσι. Την 25η Μαρτίου θα το καταθέσω εγώ προσωπικά και αν θέλει κάποιος και έχει τα κότσια να έρθει να μουζητήσει τον λόγο.
Την μνήμη του πατέρα μου δεν την χαρίζω σε κανένα ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ.

1 σχόλιο: