Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ RSF HELLAS

Δέν ξέρω τι κάνουν άλλοι δήμοι. Αυτό που ξέρω εδώ και κάτι χρόνια και με κάτι άλλες εθελοντικές ομάδες που συνεργαζόμουν, οι εκπαιδεύσεις ήταν εντελώς δωρεάν. Πλήν των ειδικών εκπαιδεύσεων & για κάποια ειδικά σεμινάρια που ήθελε ο καθείς να ακολουθήσει & να εκπαιδευτεί.
Η RSF HELLAS με έδρα το Μοσχάτο, σήμερα τα παρέχει όλα αυτά δωρεάν για κάθε πολίτη, χωρίς να ζητά ένα ευρώ & είναι πιστοποιημένη να κάνει όλα τα σεμινάρια που προβλέπονται σε επίπεδο φυσικών καταστροφών & πρώτων βοηθειών,με διεθνείς βραβεύσεις & επίσημη χάρτα εκπαίδευση τροχαίων.

Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ !!!!!!!ακόμα δεν έχει ασχοληθεί ουδείς & δεν γνωρίζω τον λόγο.

...
Δεν γνωρίζω τι κατέχουν οι άλλες ομάδες, αυτό που έχω να πω είναι, όταν μια εθελοντική ομάδα παίρνει χρήματα για εκπαιδεύσεις που εκείνη εξαγγέλει, παύει να είναι εθελοντική. Εκτός και εαν γίνει κάποια άσκηση που όντως εκεί υπάρχουν έξοδα ατομικής συντήρησης.
Ομιλώ σαν ιδρυτικό μέλος της ομάδας και όχι σαν πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου. Ένας λόγος παραπάνω που έπρεπε σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο να την στηρίξει. Το έργο της γνωστό. Τώρα εαν μερικοί σηκώνουν το χαλί και προσπαθούν να την σκεπάσουν για να μη φαίνεται, ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!
Καλώ τον κόσμο του Μοσχάτου και του Ταύρου να συμπαρασταθούν σ' αυτή την προσπάθεια. Ο δήμαρχος ξέρω ότι θέλει κα θα είμαι δίπλα του, δεν ξέρω ποιοί δεν θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου