Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Δυναμική δράση της Greenpeace στις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ

Εν μέσω διατροφικής και οικονομικής κρίσης η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της χώρας οφείλει να επενδύσει στην παραγωγή ντόπιων ζωοτροφών, με τεράστια οφέλη για ολόκληρη τη χώρα.

Τριάντα ακτιβιστές της Greenpeace βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΔΕΛΤΑ και στήνοντας ένα ανθρώπινο οδόφραγμα απαιτούν μαζί με περισσότερους από 51.000 καταναλωτές από την εταιρεία να επενδύσει τώρα σε ντόπια κτηνοτροφικά φυτά, όπως το κουκί και το ρεβίθι, για ελληνικές, μη μεταλλαγμένες ζωοτροφές! Μάλιστα, την ώρα που η τιμή σε βασικά διατροφικά είδη αυξάνεται λόγω της παγκόσμιας διατροφικής κρίσης, η Greenpeace με τη δυναμική της δράση, ζητά από την ΔΕΛΤΑ να επενδύσει στην ελληνική γη, μέσα στην καλλιεργητική περίοδο που ξεκινά τώρα.
Η ειρηνική, δυναμική δράση της Greenpeace ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ στον Ταύρο, όταν οι ακτιβιστές εγκατέστησαν αυτοσχέδια τρίποδα. Οι ακτιβιστές έστησαν τα τρίποδα και εγκαταστάθηκαν πάνω, αλλά και στη βάση τους, αποφασισμένοι να παραμείνουν όσο χρειαστεί, μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα των καταναλωτών για παραγωγή ντόπιων ζωοτροφών, χωρίς μεταλλαγμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου