Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ

Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων τη Δευτέρα 21 Μαΐου2012, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, έστειλε μήνυμαπρος τους μαθητές:
“Αγαπητέ φίλε/η,Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την μελλοντική εκπαιδευτική σου πορεία. Οι γενικότερες συνθήκες που καλείται νααντιμετωπίσει η χώρα μας ενδέχεται να επηρεάσουν τον αγώνα σου γιαεισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Γι αυτό ακριβώς το λόγο και πέρα από τις τυπικές ευχές για επιτυχία, σουαπευθύνω αυτή την επιστολή. Μην αφήσεις τα όνειρά σου να επισκιαστούν απότις γενικότερες συνθήκες.
Οι πανελλήνιες εξετάσεις μπορούν να γίνουν οδίαυλος που θα σου εξασφαλίσει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες για ναχτίσεις εσύ το μέλλον της χώρας μας και να το διαμορφώσεις σύμφωνα με ταδικά σου όνειρα.Δώσε τον δικό σου αγώνα χωρίς άγχος, οπλισμένος με προσδοκίες,θέληση και θετική στάση.
Άντλησε δύναμη από τα δικά σου όνειρα και πάλεψεπροκειμένου να συνεχίσεις το εκπαιδευτικό σου ταξίδι και να γνωρίσεις νέαμονοπάτια γνώσης. Δώσε όμως αυτόν τον αγώνα έχοντας στο μυαλό σου ότι ηεισαγωγή σε μία πανεπιστημιακή και τεχνολογική σχολή δεν αποτελείμονόδρομο για την μετέπειτα επιτυχία σου. Στη σύγχρονη εποχή τηςτεχνολογίας και των γρήγορων εξελίξεων, ο άνθρωπος που έχει θέληση, πάνταβρίσκει τον τρόπο να προοδεύσει και να βρει τα ερεθίσματα που θα τονκερδίσουν.
Η προσωπική μου ευχή, λοιπόν, προς όλους εσάς τους υποψηφίους γιαεισαγωγή στα ΑΕΙ-ΤΕΙ που τη Δευτέρα θα κληθείτε να δώσετε τον προσωπικόσας αγώνα, είναι μία: Με καθαρό μυαλό και ορθολογική σκέψη, παλέψτεγια την εισαγωγή σας. Οπλιστείτε με θέληση και δύναμη για τηνκατάκτηση της ίδιας της ζωής και αλλάξτε την, γιατί ανήκει σε εσάς.
Καλή επιτυχία
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου