Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Λάδι, αλεύρι και µέλι στους δηµότες Μοσχάτου - Ταύρου

Ο ∆ήµος Μοσχάτου – Ταύρου συνεχίζει την µάχη κατά της ακρίβειας, µαζί µε τους δηµότες. Μετά την επιτυχηµένη διανοµή φθηνής πατάτας Νευροκοπίου, η δηµοτική αρχή είναι σε θέση να προµηθεύσει λάδι, αλεύρι και µέλι εξαιρετικής ποιότητας σε χαµηλές τιµές.
ΛΑΔΙ
Το λάδι που θα διανείµει ο ∆ήµος είναι προέλευσης Κισσάµου Χανίων (Κρήτη), Κορωνέικης ποικιλίας ελιάς, µε πιστοποίηση HACCP ISO 22000 και οξύτητα 0,54%. Θα διατεθούν συσκευασίες 5 λίτρων µε επιλογή πλαστικής συσκευασίας (µε τιµή 13,10€ ανά συσκευασία, συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ) ή µεταλλικής συσκευασίας (µε τιµή 13,40€ ανά συσκευασία, συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ).
Η συλλογή εντύπων παραγγελίας ξεκινά την Τετάρτη 28 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 4 Απριλίου. Η διανοµή των πρώτων 25 τόνων λαδιού θα γίνει την Παρασκευή 6 Απριλίου, µεταξύ των ωρών 10:00 – 13:00 στον Ταύρο (Παλιά Σφαγεία, Πειραιώς & Επταλόφου) και 15:00 – 19:00 στο Μοσχάτο (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, επί της οδού Κοραή 36, έναντι του ∆ηµαρχείου). Ανάλογα την ζήτηση και αν υπάρξουν επιπλέον παραγγελίες, η διάθεση θα γίνει µετά το Πάσχα.
ΑΛΕΥΡΙ
Ο ∆ήµος πρόκειται να διαθέσει αλεύρι τύπου 70% για όλες τις χρήσεις, προέλευσης Μύλων των Σοφάδων Καρδίτσας. Η διάθεση θα γίνει σε συσκευασίες των 10 κιλών (µε τιµή 4,5€, συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ) και σε συσκευασίες των 25 κιλών (µε τιµή 11€, συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ).Η συλλογή εντύπων παραγγελίας ξεκινά την Τετάρτη 28 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6 Απριλίου. Η διανοµή του αλεύρου πρόκειται να γίνει την Μεγάλη ∆ευτέρα 9 Απριλίου µεταξύ των ωρών 10:00 – 13:00 στον Ταύρο (Παλιά Σφαγεία, Πειραιώς & Επταλόφου) και 15:00 – 19:00 στο Μοσχάτο (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, επί της οδού Κοραή 36, έναντι του ∆ηµαρχείου).
ΜΕΛΙ
Το µέλι που προσφέρεται στους δηµότες είναι Κρητικό αγνό µέλι. Η διάθεση γίνεται σε συσκευασία των 2 κιλών, στην τιµή των 15€. Η συλλογή εντύπων παραγγελίας ξεκινά την Τετάρτη 28 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6 Απριλίου. Η διανοµή του µελιού πρόκειται να γίνει την Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου µεταξύ των ωρών 10:00 – 13:00 στον Ταύρο (Παλιά Σφαγεία, Πειραιώς & Επταλόφου) και 15:00 – 19:00 στο Μοσχάτο (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, επί της οδού Κοραή 36, έναντι του ∆ηµαρχείου).Οι ενδιαφερόµενοι θα µπορούν να υποβάλουν τα έντυπαπαραγγελίας είτε ηλεκτρονικά (στο www.dimosmoschatoutavrou.gr), είτε στο ∆ηµαρχείο (Κοραή 36 και Ιθάκης, Μοσχάτο) ή στο πρώην ∆ηµαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου) από τις 08:00 έως τις 14:00. Σχετικά µε το θέµα, ο ∆ήµαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυµίου τόνισε τα εξής: «Συνεχίζουµε µαζί µε τους δηµότες την µάχη κατά της ακρίβειας. Ανταποκρινόµαστε στην ανάγκη εκατοντάδων πολιτών για διανοµή βασικών αγαθών σε χαµηλές τιµές. Είµαστε κοντά στους πολίτες που δοκιµάζονται από την οικονοµική κρίση. Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη για εµάς είναι στάση ζωής».

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου