Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Νίκη για Άγιαξ Ταύρου και Φωστήρα

Το τρία στα τρία έκανε ο Άγιαξ Ταύρου, ο οποίος πέρασε και από την έδρα της Νέας Ιωνίας με 2-0, παραμένοντας στην κορυφή του 8ου ομίλου στην Δ’ Εθνική.

Τα γκολ για την ομάδα του Ταύρου πέτυχε ο Κώστας Ρούσσης στο πρώτο ημίχρονο στο  5’ και 30’ δίνοντας το προβάδισμα από πολύ νωρίς. Η Νέα Ιωνία δεν μπόρεσε να απαντήσει και έτσι αποδέχθηκε την ήττα της από έναν ανώτερο αντίπαλο.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Μπούντος, Μαυρόπουλος, Βαφειάδης, Μότσκας, Παυλίδης, Γεωργόπουλος, Πετούσης, Βογατσάς, Κατσαδούρης (77' Γιώτης), Ταμπουράκης (52' Τσίλιβιτς), Τσικριτέας.
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Τσαϊλάκης, Πέττας, Καραβίδας, Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Θεοφάνους, Φύτρος, Χαλίλι (46' Αποστολακόπουλος), Ρούσσης (60' Κωτσιόπουλος), Τζανέτος, Κατίδης.

Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Φωστήρας στο ντέρμπι με το Περιστέρι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική του 8ου ομίλου στην Δ’ Εθνική.
Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ο Φωστήρας κατάφερε να σκοράρει στο 69’ με πέναλτι του Ντεντόπουλου πήρε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα του οι οποίοι θα του φανούν «χρυσοί» για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ :Μπόκος, Κόπελας, Τασουλής, Παπαδημητρίου, Τερζής, Χοτζάι (46' Πετρίτσης), Μπεθάνης, Τζαναβάρας, Ντεντόπουλος (90' Μπούκουρης), Δωροβίνης, Κούτρος (46' Τσοπανάκος)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Πλέστης Π. (75' Παπαδόπουλος Κ.), Βασίλογλου, Ποστόλης, Θωμάς, Λαβδαίος, Αθανασίου, Μπόσιος, Νησαριώτης, Μπέλης, Ελευθεριάδης (80' Μπονιάκος)


onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου