Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ: ΣΙΝΕ ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ

ΣΙΝΕ ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ


Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 2, Ταύρος
(Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων)
Τηλ: 210 3459531 - Δωρεάν Πάρκινγκ

Τιμή Εισιτηρίου 5€ - Παιδικό/Φοιτητικό 3€








ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 14/07 - 14/9

14/07 - 17/07 ώρα: 9:00 & 11:00 μ.μ.
18/07 - 20/07 ώρα 11:00 μ.μ.
Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ (THE AMERICAN / ΘΡΙΛΕΡ)
Όταν μια αποστολή στη Σουηδία πάει στραβά, ο Τζάκ, ένας Αμερικάνος επαγγελματίας δολοφόνος, καταφεύγει σε ένα Ιταλικό χωριό περιμένοντας οδηγίες. Προσποιείται τον φωτογράφο, γνωρίζεται με τον παπά της ενορίας, ενώ διαπιστώνει οτι κάποιος τον παρακολουθεί διακριτικά. Πρωταγωνιστούν : Τζόρτζ Κλούνεϊ, Πάολο Μπονατσέλι, Βιολάντε Πλάσιντο. 


18/7 - 20/9 μόνο στις 9 μμ
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή
Αυτοκίνητα 2 (CARS 2) Τζον Λάσιτερ, Μπραντ Λιούις 
Το αστέρι των αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτου “Κεραυνός” ΜακΚουήν συνεργάζεται με τον καλύτερο φίλο του Μάτερ σε μια διεθνή περιπέτεια όταν παίρνουν θέση απέναντι στα ταχύτερα αυτοκίνητα του κόσμου. Ο Τζον Λάσιτερ επιστρέφει στη θέση του οδηγού και σκηνοθετεί τη νέα ταινία “Αυτοκίνητα 2”, πέντε χρόνια μετά την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη ταινία “Αυτοκίνητα”. Τη θέση του συνοδηγού, στο σκηνοθετικό δίδυμο, κατέχει ο Μπραντ Λιούις, παραγωγός της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας “Ρατατούη. Θα το διασκεδάσετε. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2011)


21/7 - 24/7 ώρα: 9:00 και 11:00 μμ
25/7 - 27/7 μόνο στις 11:00 μμ
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή

X-Men. Η πρώτη γενιά (X MEN FIRST CLASS) Μάθιου Βον
Προτού οι Τσαρλς Ξαβιέ και Έρικ Λενσέρ πάρουν τα ονόματα Professor X και Magneto αντίστοιχα, ήταν δύο νέοι άντρες που ανακάλυπταν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά. Πολύ πριν γίνουν οι μεγαλύτεροι εχθροί, ήταν κολλητοί φίλοι, δούλευαν μαζί, αλλά και με άλλους μεταλλαγμένους για να σταματήσουν τη μεγαλύτερη απειλή που είχε γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Στην πορεία όμως, δημιουργείται μια ρήξη ανάμεσά τους, που οδηγεί στον αιώνιο πόλεμο μεταξύ της Αδελφότητας του Magneto και των X-Men του Professor X.Ι Το πολυαναμενόμενο πρίκουελ της σειράς ταινιών “X-Men” και μας παρουσιάζει πώς ξεκίνησαν όλα για τους θρυλικούς αυτούς ήρωες. Ο Μπράιαν Σίνγκερ, που είχε σκηνοθετήσει τις πρώτες ταινίες της σειράς, αυτή τη φορά τελεί χρέη παραγωγού. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Τζέιμς ΜακΑβόι (“Wanted”, “The Last King of Scotland”), Μάικλ Φασμπίντερ (“Hunger”) και Μπέντζαμιν Ουόκερ («Kinsey») ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπίντερ, Ρόζαμουντ Πάικ, Μπέντζαμιν Ουόκερ, Τζένιφερ Λόρενς, Τζάνιουαρι Τζόουνς, Κέβιν Μπέικον.




25/7 - 27/7 μόνο στις 9:00 μμ
Για του̋ς μικρούς μας φίλους και όχι μόνο 
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή
Kung Fu Panda 2
Τζένιφελ Γιου
Ο Πο, το φιλήσυχο, στρουμπουλό, και σίγουρα πολύ τεμπέλικο Πάντα που από το πουθενά έγινε δεξιοτέχνη̋ στο Κουνγκ Φου καλέιται να αντιμετωπίσει έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο, τον Άρχοντα Σεν, που μοιάζει ανίκητο̋ αφού φαίνεται να έχει ανακαλύψει ένα μυστικό όπλο που είναι ικανό να αφανίσει την τέχνη του Κουνγκ Φου.Από το στούντιο που μας έχει δώσει τις μεγάλες επιτυχίες “Σρεκ”, “Kung Fu Panda 1”, “Μαδαγασκάρη” και “Πώς Να Εκπαιδεύσετε το Δράκο Σας”, έρχεται άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια με πολλές εντυπωσιακές σκηνές δράσης μπόλικο χιούμορ, αλλά και συγκίνηση. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2011)

28/7 - 31/7 ώρα: 9:00 και 11:00 μμ
01/08 - 03/8 μόνο στις 11:00 μμ
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή
Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου Ντέιβιντ Γέιτς
Στο επικό φινάλε η μάχη ανάμεσα στις δυνάμεις του Καλού και του Κακού κλιμακώνεται σε πλήρη πολεμική σύρραξη. Η κατάσταση ποτέ δεν ήταν κρισιμότερη και κανείς δεν είναι ασφαλή̋. Αλλά είναι ο Χάρι εκείνος που καλείται να κάνει την απόλυτη θυσία, καθώς πλησιάζει όλο και περισσότερο η τελική του αναμέτρηση με τον Λόρδο Βόλντεμορτ.
“Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου” φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Ντέιβιντ Γέιτς, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει, επίσης, τα “Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα” και “Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ”. Ο Ντέιβιντ Χέιμαν, ο παραγωγός όλων των ταινιών Χάρι Πότερ, ανέλαβε την παραγωγή και αυτής της ταινίας σε συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπάρον. Ο σεναριογράφος Στιβ Κλοβ̋ προσάρμοσε το σενάριο που βασίζεται στο μυθιστόρημα τη̋ Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ, Έμα Γουότσον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπερτ Κόλτρεϊν, Τομ Φέλτον, Ρέιφ Φάινς.

01/08 - 03/08 ώρα: 09:00 μ.μ.
ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ - MEGAMIND / ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Όταν κατορθώνει τελικά, έπειτα απο αποτυχίες, να εξοντώσει τον αιώνιο εχθρό του Μέτρομαν, αποκαλύπτει πως η ζωή είναι αφόρητα βαρετή χωρίς αντίπαλο. Δημιουργεί, λοιπόν, τον καινούργιο προστάτη της Μετροσίτι Τάιταν, αλλά όλα μπερδεύονται όταν ο τελευταίος διαπιστώνει πως το να σκορπίζεις την καταστροφή είναι διασκεδαστικότερο απο το να την προλαβαίνεις.

04/08 - 07/08 ώρα: 09:00 & 11:30 μ.μ.
08/08 - 10/08 ώρα: 11:00 μ.μ.
TRANSFORMERS 3
Mετά την τεράστια, παγκόσμια επιτυχία των blockbusters Transformers και Transformers 2 έρχεται η τρίτη συνέχεια από τον ειδήμονα του είδους και βιρτουόζο των ταινιών δράσης, Μάικλ Μπέι, με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και πάλι στην παραγωγή και τον Σάια ΛαΜπεφ σε εκρηκτικά κέφια να ενηλικιώνεται στο ρόλο του Σαμ Γουιτγουίκι και να αναζητά εναγωνίως κι αυτός (παρόλο που έσωσε τόσες φορές τον κόσμο!) δουλειά. Οι Τζον Μάλκοβιτς, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Πάτρικ Ντέμπσι και η πανέμορφη Ρόζι Χάντινγκτον - Ουάιτλι προστίθενται και ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο το καστ! Πρωταγωνιστούν: 
Σάια Λαμπέφ, Ρόζι Χάντινγκτον Ουάιτλι, Πάτρικ Ντέμπσι, Τζος Ντουχάμελ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Τζον Μάλκοβιτς, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζον Τορτούρο.




08/08 - 10/08 ώρα: 09:00 μ.μ.
ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ (ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ)
Ο εφευρέτης Γκρου, τον οποίο "υποδύεται φωνητικά" ο απολαυστικός Στιβ Καρέλ και στα ελληνικά ο ξεκαρδιστικός Γιάννης Ζουγανέλης, είναι ένας χαρακτήρας που αμέσως συμπαθείς παρά τις άοκνες προσπάθειες του να αναγνωριστεί ως ο μεγαλύτερος εν ζωή δημόσιος κίνδυνος.

11/08 - 14/08 ώρα: 09:00 & 11:00 μ.μ.
15/08 - 17/08 ώρα: 11:00 μ.μ.
HORRIBLE BOSSES
Όλοι έχουμε ήδη ή θα έχουμε κάποια στιγμή αφεντικά, που μας κάνουν την ζωή δύσκολη. και σε αυτή ακριβώς τη φάση βρίσκονται οι Jason Bateman, Charlie Day, και Jason Sudeikis.Θεωρούν πως τα αφεντικά τους μπαίνουν εμπόδιο στην προσωπική τους ή επαγγελματική τους επιτυχία και πρέπει να τους ξεπαστρέψουν σιγά-σιγά.Μόνο που τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, αφού το κίνητρο του ενός, δεν γίνεται απαραίτητα και κίνητρο του άλλου.

15/08 -17/08 μόνο στις 9 μμ
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο
Οι ήρωες του δάσους: Περιπέτειες στο τσίρκο (OPEN SEASON 3)
Κόντι Κάμερον Ο αρκούδος Μπουγκ θα αποφασίσει να αφήσει το δάσος και να γίνει μέλος ενός ρώσικου τσίρκου. Η καινούργια ζωή του αξιαγάπητου αρκουδιού στο χώρο της animal show biz κρύβει μερικά γκαγκ που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς θεατές. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2010).


18/08 - 21/08 ώρα: 09:00 & 11:00 μ.μ.
22/08 - 24/08 ώρα: 11:00 μ.μ.
ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ / BLACK SWAN
Μια νεαρή μπαλαρίνα πρέπει να αποδείξει στον απαιτητικό καλλιτεχνικό διευθυντή της οτι μπορεί να ενσαρκώσει τον πρώτο ρόλο στη "Λίμνη των Κύκνων". Ταυτόχρονα, προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από την ψυχαναγκαστική μητέρα της και να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό μιας φιλόδοξης συναδέλφου της.Πρωταγωνιστούν:Νάταλι Πόρτμαν, Βενσάν Κάσελ, Μίλα Κούνις,Μπάρμαρα Χερσεϊ.


22/08 - 24/08 ώρα: 09:00 μ.μ.
Ζουμπαίος και Ιουλιέττα (GNOMEO AND JULIET)
Κέλι Άσμπερι Σε δύο γειτονικούς κήπους, μια πολύχρονη βεντέτα χωρίζει τους μπλε νάνους της κ. Μοντέγου με τους κόκκινους του κ. Καπουλέτου. Ώσπου ο Ζουμπαίος γνωρίζει την Ιουλιέτα... Η διάσημη ιστορία των εραστών της Βερόνας διασκευάζεται τρισδιάστατα με κέφι, χιούμορ, ιδέες από το “toy story” κι έξυπνη σάτιρα των σαιξπηρικών στίχων. Επιπλέον, με γνωστά και νέα τραγούδια του παραγωγού Έλτον Τζον και μια συμπαθέστατη ελληνική μεταγλώττιση. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ Βρετανία, ΗΠΑ (2011).

25/08 - 28/08 ώρα: 08:50 & 10:50 μ.μ.
29/08 - 31/08 ώρα: 10:50 μ.μ.
Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ
Ο Γκίμπσον εμφανίζεται στο ρόλο ενός αθεράπευτα καταθλιπτικού πρώην καλού οικογενειάρχη και επαγγελματία που με τη βοήθεια ενός αθεράπευτα καταθλιπτικού πρώην καλού οικογενειάρχη και επαγγελματία που με την βοήθεια ενός....ψεύτικου κάστορα και με την υποστήριξη της οικογένειας του, καταφέρνει να βγει από το τέλμα.
Πρωταγωνιστούν: Τζόντι Φόστερ, ο Μελ Γκίμπσον.



29/08 - 31/8 μόνο στις 08:50 μ.μ.
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο 
Μαλλιά κουβάρια (TANGLED) Νέιθαν Γκρένο, Μπάιρον Χάουαρντ
Η μακρομαλλούσσα πριγκίπισσα Ραπουνζέλ, η οποία ζει έγκλειστη σε έναν ψηλό πύργο, γνωρίζει έναν περαστικό κλέφτη και ξεκινούν μαζί μια συναρπαστική περιπέτεια στον έξω κόσμο. Ρομαντική, διασκευαστική και τρισδιάστατα θεαματική μεταφορά του γνωστού παραμυθιού των αδερφών Γκριμ. Με ψηφιακό animation που διατηρεί εσκεμμένα τη λιτότητα του χειροποίητου σχεδίου, στην ντισνεϊκη παράδοση των “Η μικρή γοργόνα”, “Η πεντάμορφη και το τέρας” και “Ο βασιλιά̋ των λιονταριών”. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2010).


01/09 - 04/09 ώρα: 08:50 & 10:50 μ.μ.
05/09 - 07/09 ώρα: 10:50 μ.μ.
BAD TEACHER - ΑΤΑΚΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
Η Ελίζαμπεθ είναι μια πολυλογού δασκάλα που την παρατάει ο φίλος της. Αυτό το βλέπει σαν ευκαιρία για να κάνει κίνηση προς έναν συνάδελφο της. Κάτι, όμως, που θα την φέρει σε κόντρα με έναν από τους αγαπητούς δασκάλους. Πρωταγωνιστούν: Κάμερον Ντίαζ, Τζάστιν Τιμπερλέικ.



05/09 - 07/09 μόνο στις 9:00 μ.μ.
Ρίο (RIO)  
Για του̋ μικρούς μας φίλους και όχι μόνο.   Κάρλος Σαντάνια
Ο Μπλου, ένας σπάνιος γαλάζιος παπαγάλος, ο οποίος ζει στο βολικό κλουβί του στη Μινεσότα, ταξιδεύει μέχρι το Ρίο Ντε Ζανέιρο για να γνωρίσει την Τζούελ, την τελευταία θηλυκή του είδους του. Αστείες ιδέες, αξέχαστοι χαρακτήρες, ξεκαρδιστικό αφηγηματικό τέμπο και γουστόζικη εκμετάλλευση του μουσικοχορευτικού φολκλόρ. Από τον σκηνοθέτη της “Εποχής των παγετώνων” και με ένα «γουντιαλενικό» Τζέσε Άιζενμπεργκ (“The social network”) να ντουμπλάρει ιδανικά τον ανασφαλή και αδέξιο Μπλου, τον οποίο αποδίδει στα ελληνικά ο Δημήτρης Παπαδάτος. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2011).


08/09 - 11/09 ώρα: 08:45 & 10:45
12/09 - 14/09 μόνο στις 10:45 μ.μ.
Ο λόγος του βασιλιά (THE KING’S SPEECH) 
Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά του Γεωργίου του 5ου Αλβέρτος, ο οποίος πάσχει από οξύ πρόβλημα τραυλισμού, καλείται να αναλάβει το θρόνο μετά το θάνατο του πατέρα του και την παραίτηση του
μεγαλύτερου αδερφού του. Ο αλλόκοτος λογοθεραπευτής Λάιονελ Λογκ που θα τον αναλάβει θα προσπαθήσει με τις ανορθόδοξες μεθόδους του να τον βοηθήσει να γίνει ο ηγέτης μιας χώρας η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου.
Σεναριακά στιβαρό δράμα, που εξερευνά τη ραγδαία αλλαγή την οποία έφεραν τα ηλεκτρονικά μέσα στη μέχρι τότε άτεγκτη βασιλική εξουσία και γενικότερα στην παγκόσμια πολιτική ζωή με των οσκαρικών προδιαγραφών ερμηνείες των Κόλιν Φερθ και Τζέφρι Ρας να μιλάνε από μόνες τους. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Μ. Βρετανία-Αυστραλία (2010). Πρωταγωνιστούν: Κλιν Φερθ, Τζέφρι Ρας, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Γκάι Πιρς.
ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 7-10/7 ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-13/7



12/09 - 14/9 μόνο στις 08:45 μ.μ.
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο 
Ο Γουίνι το αρκουδάκι (WINNE THE POOH)
Στίβεν Άντερσον, Ντον Χολ Ο πάντα πεινασμένο̋ Γουίνι αναζητά μέλι, ψάχνει τη χαμένη ουρά του Γκαρή και αντιμετωπίζει το «τρομερό» Γυρίντομα σε μια ωριαία εκδοχή των διασκεδαστικών περιπετειών του. Λιτό, χειροποίητο σχέδιο, κεφάτες αναποδιές, προσφιλείς, χαρακτήρες έτοιμοι να χορέψουν και να τραγουδήσουν. Μια εκδοχή των τηλεοπτικών περιπετειών του χαριτωμένου ηρώα της Disney δηλαδή, η όποια προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και συνοδεύεται από τη γλυκιά μικρού μήκους «Η μπαλάντα της Νέσι». ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2011).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου