Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Επιστολή Αντιδημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου σχετικά με την ανάγκη επαναλειτουργίας της στάσης "Γυμνάσιο" της γραμμής Χ96


ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ «ΓΥΜΝΑΣΙΟ» ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ Χ96 ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Αξιότιμοι κύριοι,

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, με πρόσφατη απόφασή του (Α∆Α: 4Α3Ψ46ΨΧΕ3-Ν) ίδρυσε τη στάση με ονομασία «ΓΥΜΝΑΣΙΟ» με Κ.Σ. 320026 που βρίσκεται επί της Λεωφ. Ποσειδώνος και μεταξύ των οδών Στρ/γου Μακρυγιάννη και Πίνδου για την λεωφορειακή γραμμή Χ96 στην κατεύθυνση προς Πειραιά. Αυτή η απόφαση και η δημιουργία της στάσης ανταποκρινόταν πλήρως και στο αίτημα που είχε κατατεθεί από το ∆ήμο στις 28/4/10 (αρ. πρ.: 4469), όπου και καταγραφόταν η αναγκαιότητά της προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι του Μοσχάτου.
Το τελευταίο διάστημα έχουμε δεχθεί πλήθος παραπόνων από τους επιβάτες και κατοίκους- επισκέπτες του Μοσχάτου, γιατί ξαφνικά και χωρίς καμία αιτιολόγηση, τα λεωφορεία δε σταματούν στη στάση «ΓΥΜΝΑΣΙΟ». Τόσο ο ΟΑΣΑ όσο και ο ∆ήμος, ήδη με δελτία τύπου και ανακοινώσεις στα Μέσα είχαν γνωστοποιήσει τη στάση στο κοινό.
Θεωρούμε την επαναλειτουργία της στάσης «ΓΥΜΝΑΣΙΟ» απαραίτητη. Η παύση της κρίνεται αδικαιολόγητη, από τη στιγμή που η ύπαρξή της καλύπτει μεγάλος μέρος των αναγκών του επιβατικού κοινού. Παρακαλούμε όπως εξετάσετε άμεσα το ζήτημα, έτσι ώστε να μας δοθεί μία επίσημη απάντηση σχετικά με την –προσωρινή ελπίζουμε- παύση της και την πιθανότητα επαναλειτουργίας της.
Με εκτίμηση,
∆ΑΜΗΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αντιδήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου