Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

4o Διαδημοτικό Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου.

Το Διαδημοτικό Φεστιβάλ ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων νομού Αττικής που δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια, ανοίγει και πάλι τις πύλες του για 4η χρονιά.
Καινούριες δημιουργίες των εραστών της τέχνης, των ανθρώπων που έχουν ανάγκη την έκφραση, ανάγκη την επαφή με τον χώρο του θεάτρου, ανάγκη βελτίωσης του εσωτερικού τους κόσμου και κατ’ επέκταση της κοινωνίας μας. ‘’Πομποί,, στην κάθε τοπική κοινωνία περιμένουν τους ‘’δέκτες,, τους. Όλους εσάς που παρακολουθείτε και επικροτείτε τις προσπάθειές τους.
Το Διαδημοτικό Φεστιβάλ δίνει επιπλέον τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και σε άλλες τοπικές κοινωνίες, προσβλέποντας στην επικοινωνία, στην επαφή με άλλες δημιουργικές ομάδες. Δίνει επίσης σ’ εσάς τη δυνατότητα να χειροκροτήσετε, να χαρείτε νέους ανθρώπους που έχουν λόγο στην δημιουργία πολιτισμού.
Είναι βέβαιο ότι οι διοικήσεις των δήμων θα βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια, με στόχο την ισχυροποίηση του θεσμού.
Σας ευχόμαστε καλή θέαση και ζητούμε με την ενεργή συμμετοχή σας να βοηθήσετε στην στήριξη των προσπαθειών μας, έτσι ώστε το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής να ακολουθήσει μία ασφαλή και επιτυχημένη πορεία στο χρόνο και στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Οι παραστάσεις του 4ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στον Δήμο Ταύρου θα πραγματοποιηθούν στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Μασκώτ»( Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων, Κωνσταντινουπόλεως 2, Ταύρος).

κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου