Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Βασίλης Σπάνακης : Άμεσες πρωτοβουλίες για των Ξενώνα Μεταναστών

Η παράταξη "Ενωμένοι Πολίτες", με επικεφαλής τον Βασίλη Σπανάκη, ζητάει να παρθούν άμεσες πρωτοβουλίες σχετικά με τον φημολογούμενο Ξενώνα Μεταναστών στο Μοσχάτο, ώστε να αποτραπεί αυτό τον ενδεχόμενο. Αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε μία έντονη και εύλογη ανησυχία των κατοίκων της περιοχής του Νότιου Μοσχάτου της παρακηφίσιας περιοχής, αλλά και όλων των κατοίκων της περιοχής του Μοσχάτου και του Νέου Φαλήρου σχετικά με την "φημολογούμενη" ίδρυση ξενώνα μεταναστών στην περιοχή του Μοσχάτου και συγκεκριμένα επί της οδού Κανάρη.

1. Η Δημοτική μας παράταξη καλεί τους κατοίκους της περιοχής στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας όπου θα ζητήσει την ψήφιση ενός κειμένου από όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις με Αποδέκτες τα στελέχη της κυβέρνησης και που θα καταδικάζει την οποιαδήποτε ενδεχόμενη τέτοια ενέργεια για συγκεκριμένους λόγους.

2. Η παράταξη "Ενωμένοι Πολίτες" θα ζητήσει από τον Δήμαρχο την άμεση σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής που θα επισκεφθεί "άμεσα" τους αρμόδιους Υπουργούς και Υφυπουργούς, καθώς και τον Περιφερειάρχη Αττικής, για να θέσει τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την ίδρυση ενός τέτοιου ξενώνα στην συγκεκριμένη περιοχή.

3. Η Δημοτική μας παράταξη θα ζητήσει τον επανέλεγχο του συγκεκριμένου κτιρίου.


moschato-live.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου