Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Φωστήρας: Αποχώρησαν Τζαναβάρας, Σιάσος και Γκιάτης


Παρελθόν αποτελεί από τον Φωστήρα ο Σταύρος Τζαναβάρας.
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Τάυρου ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του, πράγμα το οποίο δεν έγινε δεκτό και έτσι αποχώρησε από το σύλλογο.
Σχετικά με το θέμα ο πρόεδρος του Φωστήρα, Σταμάτης Καλαντζής, δήλωσε στην εφημερίδα «ΦΩΣ»:
«Ο Τζαναβάρας ζήτησε αύξηση κατά 40% στις ετήσιες αποδοχές του και φυσικά ο Φωστήρας δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του.
Από τη στιγμή που μεγάλες ομάδες όπως ο Πααθηναϊκός και η ΑΕΚκάνουν περικοπές στο μπάτζετ, δεν μπορούμε εμείς να είμαστε εξαίρεση στον κανόνα. Ευχόμαστε στον Τζαναβάρα καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας», κατέληξε ο Καλαντζής.
www.onsports.gr
Παράλληλα, δεν υπολογίζονται ο 27χρονος μέσος Δημήτρης Σιάσος και ο 24χρονος μέσος Βαγγέλης Γκιάτης. Στον αντίποδα, οι διοικούντες το ιστορικό σωματείο έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον έμπειρο μέσο Βαλάντη Χαλκίδη, ο οποίος θα απαντήσει την ερχόμενη Δευτέρα. Από εκεί και πέρα, τις δοκιμές των ποδοσφαιριστών συνεχίζουν στον Φωστήρα, με το επόμενο φιλικό να είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα και να φέρνει αντίπαλο την ομάδα νέων του Εθνικού. Παράλληλα, μέσα στις προθέσεις του έμπειρου τεχνικού είναι να πάρει στην πρώτη ομάδα αρκετά παιδιά του εφηβικού.

www.periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου