Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


Εισαγωγικές εξετάσεις με δύναμη και τόλμη
Αγαπητέ Φίλε/η,
Με την έναρξη των εισαγωγικών εξετάσεων ξεκινά μία καινούρια διαδρομή στη μαθητική σου πορεία. Μία διαδρομή που δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με άγχος και αγωνία, αλλά με προσδοκίες και θετική στάση. Όραμα, στόχος και επιδίωξη είναι το τρίπτυχο που πρέπει να σε καθοδηγεί κι όχι η κούραση, το άγχος και η καταπόνηση.
Η εισαγωγή στις πανεπιστημιακές και τεχνολογικές σχολές της χώρας είναι ένα μεγάλο βήμα στην μετέπειτα πορεία σου. Εύχομαι ειλικρινά να το κατακτήσεις και να διαμορφώσεις το μέλλον σου όπως επιθυμείς, θέλω όμως να σου υπενθυμίσω πως η ευτυχία και η επιτυχία δεν περνούν απαραίτητα μέσα από τα πτυχία και τα έδρανα. Το ταξίδι της ζωής είναι συναρπαστικό και ελπιδοφόρο. Ένα ταξίδι που στηρίζεται κυρίως στην ολοκληρωμένη και γερή προσωπικότητα, στη δύναμη του χαρακτήρα και στο ήθος, στους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν.
Οπλίσου με δύναμη και κουράγιο για τις εξετάσεις, αλλά αντιμετώπισέ τες ως στάδιο εμπειρίας σε μία πορεία που έχει πολλά μονοπάτια προς διερεύνηση και κατάκτηση. Αρκεί αυτά τα μονοπάτια να είναι καθαρά, χωρίς αγκάθια και σύννεφα.
Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στις εξετάσεις και σε όλα τα επίπεδα δράσης
Ανδρέας Γ. Ευθυμίου
∆ήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου