Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη-παρουσίαση των τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Τα καλλιτεχνικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινούν τη χρονιά τους με παρουσίαση του περιεχόμενου των μαθημάτων τους.
Την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στις 20.00, στις αίθουσες 2 & 3 των π. Δημοτικών Σφαγείων στον Ταύρο (Πειραιώς & Επταλόφου), θα  παρουσιαστούν τα μαθήματα σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Ø  Πέμπτη, 6/10: Κλασικό μπαλέτο-Μοντέρνο, παραδοσιακοί χοροί «Ταυρίωνες»
Ø  Παρασκευή, 7/10: Ζωγραφική, Βιτρώ, Κοπτική-ραπτική, Θεατρικό παιχνίδι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: www.dimosmoschatou-tavrou.gr

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Άλλη μια επιτυχημένη βραδιά μας χάρισαν η Χορωδία Ενηλίκων της Μουσικής Γωνιάς , ενώ εξαιρετική ήταν η παρουσία του τμήματος παραδοσιακών χορών Ταυρίωνες !

Με τη χθεσινή συναυλία της Χορωδίας Ενηλίκων της Μουσικής Γωνιάς του Δήμου μας υπό τη διεύθυνση της Ειρήνης Κοντοσώρου με παραδοσιακά  και  Μικρασιάτικα τραγούδια ολοκληρώθηκε το 3ημερο εκδηλώσεων στο Μοσχάτο στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2016. Στην εκδήλωση  συμμετέχει το τμήμα παραδοσιακών χορών  «Ταυρίωνες» με τη καθοδήγηση της δασκάλας Ελένης Σαραντοπούλου . Ο πρόεδρος του πνευματικού κέντρου του Δήμου μας Κύριος Απόστολος Σιώκας δημιούργησε με τους συνεργάτες του ενα  υπέροχο πολιτιστικό Σεπτέμβρη με συναυλίες γνωστών καλλυτεχνών στις εκδηλώσεις ΤΑΥΡΕΙΑ 2016 και συναυλίες στο Μοσχάτο.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου , σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου συναυλία της Μουσικής Γωνιάς με τη συμμετοχή του τμήματος παραδοσιακών χορών " ΤΑΥΡΙΩΝΕΣ "

  • Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου: Συναυλία με τη Χορωδία Ενηλίκων της Μουσικής Γωνιάς του Δήμου μας υπό τη διεύθυνση της Ειρήνης Κοντοσώρου με Μικρασιάτικα τραγούδια αλλά και με τα παραδοσιακά τραγούδια που παρουσιάστηκαν πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στο Διεθνές Φεστιβάλ της Ρουμανίας. Συμμετέχει το τμήμα παραδοσιακών χορών: «Ταυρίωνες» Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου ( Νέο τμήμα ) Μοσχάτο. Ωρα έναρξης 20.30. Εισοδος ελεύθερη.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στον Ταύρο η τελετή λήξης για τους μικρούς εξερευνητές του κόσμου 2016.

        H καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016 πραγματοποιήθηκε σε 125 βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.  Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου μας, συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στην εκστρατεία με μία σειρά δράσεων, εργαστηρίων και δραστηριοτήτων για τους μικρούς «εξερευνητές» του μαγικού κόσμου του βιβλίου.
        Με τη λήξη της δράσης, η Δημοτική Βιβλιοθήκη στον Ταύρο ανοίγει τις πόρτες τις για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους φίλους, σε μία Καλοκαιρινή ανάμνηση!
        Την Πέμπτη 15/9/16 και την Παρασκευή 16/9/16, από τις 18.00-20.00, μαζί με τα παιδιά, θα θυμηθούμε τις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας και θα δημιουργήσουμε αναμνηστικά-εκπλήξεις!
          Σας περιμένουμε!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Αγίας Σοφίας 16 –τηλ: 210 3417939

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Τη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου , ωρα 21.00 , στη Πλατεία Παναγίτσας στο Ταύρο, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του ΗΛΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι η μεγάλη συναυλία του Φεστιβάλ των Ταυρείων 2016 με τον Ηλία Βρεττό που αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.00, στην Πλ. Παναγίτσας στον Ταύρο. 

Είσοδος Ελεύθερη

Ένα νέο σύγχρονο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών για τους μικρούς μαθητές του Ταύρου

       Ένα νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) πρόκειται να λειτουργήσει στον Ταύρο, στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας, σε συνεργασία του Δήμου μας με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
        Το ΚΔΑΠ στον Ταύρο θα λειτουργεί μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου και θα φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 6-12 ετών από την περιοχή του Ταύρου.
        Σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον, με τη στήριξη δασκάλων και καλλιτεχνικών υπευθύνων, οι μαθητές θα προετοιμάζονται για τα σχολικά τους μαθήματα, ενώ θα διδάσκονται ζωγραφική και μουσική, θα παίρνουν μέρος σε καλλιτεχνικά εργαστήρια, σε εργαστήρια εκμάθησης Η/Υ, θα διδάσκονται χορούς, θα συμμετέχουν σε θεατρικά εργαστήρια, σε αθλητικές δράσεις και σε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.
        Η συμμετοχή των μαθητών στο ΚΔΑΠ του Ταύρου είναι δωρεάν, ενώ η εγγραφή των συμμετεχόντων θα γίνεται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων. Στα παιδιά που θα συμμετέχουν θα παρέχονται γεύματα, ενώ θα λαμβάνουν και ιατρική μέριμνα.  Τους θερινούς μήνες, με το τέλος της σχολικής χρονιάς, το ΚΔΑΠ διοργανώνει προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, στα οποία συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά από το Μοσχάτο και τον Ταύρο.


Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία λειτουργεί με μέριμνα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμου Β΄, λειτουργούν από κοινού το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το ΚΔΑΠ στο Μοσχάτο, προσφέροντας έργο και στήριξη στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται
*
Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών για να λειτουργήσει δύο ακόμα δομές ΚΔΑΠ σε σχολεία του Μοσχάτου και του Ταύρου 

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Έκλεβε συστηματικά κινητά και έγγραφα από αυτοκίνητα στο Μοσχάτο

Κλοπές από οχήματα στο Μοσχάτο διέπραττε συστηματικά 32χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. 
Ο άνδρας αφαιρούσε κινητά τηλέφωνα και άλλα έγγραφα από σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, καθώς και διάφορα κοσμήματα.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από οχήματα στο Μοσχάτο, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
Πηγή : Ναυτεμπορική

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Μήνυμα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Ανδρέα Ευθυμίου, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,
          Με αφορμή το σημερινό αγιασμό στα σχολεία θα ήθελα να σας ευχηθώ να έχετε μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
          Και αυτή τη χρονιά, θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες της εκπαιδευτική μας κοινότητας, έχουμε φροντίσει για τη σωστή συντήρηση των σχολικών μας κτιρίων, έχουμε ολοκληρώσει σε σημαντικό βαθμό τις εργασίες της ενεργειακής αναβάθμισής τους και καλύπτουμε τις ανάγκες καθαριότητας των σχολικών μας μονάδων.
          Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει ένα ορθολογικό και ασφαλές πλαίσιο λειτουργίας των σχολείων μας, έτσι ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους, δίνοντας στους μαθητές μας το κίνητρο για μάθηση σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον. Επιπρόσθετα, η ροή της χρηματοδότησης από το Δήμο στις Σχολικές Επιτροπές γίνεται απρόσκοπτα, ώστε να καλύπτονται όλες οι υποχρεώσεις τους, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων.
          Στους εκπαιδευτικούς μας εύχομαι να έχουν υγεία και δύναμη για την άσκηση του λειτουργήματός τους και τη φετινή χρονιά, όπως κάνουν πάντα.
          Θα ήθελα, επίσης, να απευθυνθώ στους μαθητές μας, δίνοντας μία μικρή αλλά ταυτόχρονα ισχυρή συμβουλή! Μην αναλώσετε το χρόνο σας και τις δυνάμεις σας στο άγχος της αναζήτησης των καλών βαθμών. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που θα λάβετε τη νέα χρονιά, ώστε να χτίσετε οι ίδιοι τις προσωπικές σας εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε στο μέλλον νικητές στη ζωή. Προσπαθήστε να καλλιεργήσετε την κριτική σας σκέψη και να μάθετε, μέσα από τα μονοπάτια που θα σας διδάξουν οι εκπαιδευτικοί σας, να  στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις, γιατί εσείς είστε εκείνοι που θα δημιουργήσετε το αύριο.

          Καλή σχολική χρονιά!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Ανακοίνωση για την εγγραφή νηπίων από τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου
Καλούνται οι εργαζόμενες μητέρες που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις κενές θέσεις των παιδικών σταθμών του Δήμου μας που δεν λόγω μη διαθεσίμου υπολοίπου  να υποβάλλουν αιτήσεις από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου2016 έως και την Παρασκευή  16 Σεπτεμβρίου2016
καλύφθηκαν από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»,
  • Για την Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου:
Πίνδου 43, Μοσχάτο κα Δήμητρα Παπαδοπούλου  και ώρες 07:30-11:30.
  • Για την Δημοτική Κοινότητα Ταύρου:
Πειραιώς και Επταλόφου  (παλαιό Δημαρχείο Ταύρου) όροφος 2ος  Ταύρος κα Λιάπη Βαρβάρα και ώρες 07:30-11:30.
προσκομίζοντας και τα παρακάτω δικαιολογητικά πρωτότυπα ή αντίγραφα:
  1. Εκκαθαριστικό σημείωμα ή αντίγραφο αυτού για το φορολογικό έτος (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2015 έως 31/12/2015). Προσοχή εκκαθαριστικό σημείωμα οποιουδήποτε άλλου έτους δεν είναι αποδεκτό και συνιστά λόγο απόρριψης).
Στο εισόδημα περιλαμβάνεται το φορολογητέο εισόδημα καθώς και το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων.
  1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για όλες τις αιτούσες και:
α)  για τις διαζευγμένες: αντίγραφο διαζευκτηρίου
β)  για όσες τελούν σε διάσταση: αίτηση διαζυγίου, ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο διάστασης (π.χ. φορολογική δήλωση)
γ)  για τις χήρες: Ληξιαρχική πράξη θανάτου συζύγου, εάν αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
δ)  για τις ανάδοχες μητέρες: Οποιοδήποτε έγγραφο της Επιτροπείας ανήλικου τέκνου.
  1. Δικαιολογητικά απασχόλησης
Εάν η ενδιαφερόμενη είναι μισθωτή, απαιτείται:
Βεβαίωση εργοδότη, από την οποία θα προκύπτει ότι συνεχίζεται η απασχόληση έως
και σήμερα ΚΑΙ
Ανάλυση μισθοδοσίας τελευταίου μήνα ή αντίγραφο ενσήμων για το έτος 2016 έως σήμερα.
Εάν η ενδιαφερόμενη είναι αυτοαπασχολούμενη , απαιτούνται:
  • Αντίγραφο της Δήλωσης Ενάρξεως Επιτηδεύματος στην Δ.Ο.Υ.
  • Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ότι είναι ασφαλισμένη.
  • Υπεύθυνη Δήλωση περί μη διακοπής της υπαγωγής στον Ασφαλιστικό της Φορέα.
  1. αποδεικτικό οριστικών αποτελεσμάτων του προγράμματος ΕΣΠΑ (εκτύπωση)
Σημειώνεται ότι:
α) οι αιτήσεις αφορούν νήπια ηλικίας άνω των 2,5 χρόνων (30 μηνών) και θα εξυπηρετηθούν σε προτεραιότητα επανεγγραφές εφόσον οι μητέρες εργάζονται και αυτό αποδεικνύεται.
β) Αίτηση υποβάλλουν όλες οι ενδιαφερόμενες και αυτές που είχαν καταθέσει το μήνα Ιούλιο χωρίς να προσκομίσουν νέα δικαιολογητικά παρά μόνο την Ανάλυση μισθοδοσίας τελευταίου μήνα και το αποδεικτικό οριστικών αποτελεσμάτων του προγράμματος ΕΣΠΑ (εκτύπωση)
Επόμενη πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη εγγραφή βρεφών και νηπίων προβλέπεται να ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού που θα λειτουργήσει ο  νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός  μας  στην οδό  Αρχιπ. Σπυροπούλου 6, Μοσχάτο  (πρώην Πάρνηθος 6)

Σήμερα Δευτέρα 12/09/16, στις 20.30 στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Ταύρο η συναυλία του Κώστα Δόξα και του Γιώργου Λεμπέση

Σας ενημερώνουμε ότι η συναυλία των Ταυρείων του Κώστα Δόξα και του Γιώργου Λεμπέση που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα, 12/09/16, στις 20.30 στην Πλ. Αγίου Γεωργίου

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑΥΡΕΙΑ 2016 : Έρχεται ένα πλούσιο μουσικό 3ημερο απο Παρασκευή 9 εως Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα συνεχίζεται αυτό το 3ήμερο  στη Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Ταύρο , στις 08.30 μ.μ. , με ελεύθερη είσοδο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης , στα πλαίσια του πολιτιστικού  φεστιβάλ «Ταύρεια 2016» στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου . 

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, Συναυλία λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού με τον Ηλία Βρεττό .

ΤΑΥΡΕΙΑ 2016 : Έρχεται ένα πλούσιο μουσικό 3ημερο απο Παρασκευή 9 εως Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016


Με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα συνεχίζεται αυτό το 3ήμερο  στη Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Ταύρο , στις 08.30 μ.μ. , με ελεύθερη είσοδο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης , στα πλαίσια του πολιτιστικού  φεστιβάλ «Ταύρεια 2016» στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου . 
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016Συναυλία με λαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα με το Γιώργο Λεμπέση και τον Κώστα Δόξα

ΤΑΥΡΕΙΑ 2016 : Έρχεται ένα πλούσιο μουσικό 3ημερο απο Παρασκευή 9 εως Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα συνεχίζεται αυτό το 3ήμερο  στη Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Ταύρο , στις 08.30 μ.μ. , με ελεύθερη είσοδο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης , στα πλαίσια του πολιτιστικού  φεστιβάλ «Ταύρεια 2016» στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου . 
Σήμερα Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2016 , Συναυλία μοντέρνου και λαϊκού τραγουδιού με τους Kings και το Γιώργο Λιάτη






Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκίνησαν οι Ακαδημίες του ΦΩΣΤΗΡΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 

Ο Φωστήρας παραμένοντας πιστός στις αρχές του για την ανάπτυξη του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες, συνεχίζει την λειτουργία των Ακαδημιών του, καλώντας τους μικρούς αστέρες του ποδοσφαίρου ξανά στο γήπεδο.
Οι προπονήσεις για τις Ακαδημίες, ξεκίνησαν στις 6 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο «Σπύρος Γιαλαμπίδης».
Περισσότερες πληροφορίες:
Στέλιος Καράμπελας: 6972127252
Νίκος Γκούβας: 6946429792

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Cine " Νέα Μασκώτ " Από Δευτέρα 5 μέχρι Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 8:30μμ η ταινία " Πού πάω, Θεέ μου; " .

Από Δευτέρα 5 μέχρι Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 8:30μμ στο Cine Νέα Μασκώτ. Το ζητήσατε, το προβάλλουμε. Πού πάω, Θεέ μου; Η κωμωδία του καλοκαιριού λίγο πριν το φινάλε της σεζόν : )
Ο Τσέκο απολαμβάνει μια εύπορη ζωή ανάμεσα στους περιοίκους του σε μια μικρή πόλη της νότιας Ιταλίας. Είναι από τους λίγους που έχουν μια εγγυημένη θέση στο δημόσιο. Όταν μια νέα ρεφορμιστική κυβέρνηση ορκίζεται να κάνει περικοπές στη γραφειοκρατία, ο Τσέκο αναγκάζεται να αναλαμβάνει όλο και χειρότερα πόστα για να διατηρήσει τον μισθό του, τα προνόμια και τη δια βίου εργασία. Η Δρ Σιρόνι, εκπρόσωπος της νέας κυβέρνησης που έχει ως αποστολή τις περικοπές δημοσίων μέσω εθελούσιας εξόδου, βλέπει με θέρμη την περίπτωση του Τσέκο, ο οποίος εξαναγκάζεται να αυνανίζει πολικές αρκούδες σε μια ιταλική εξερευνητική ομάδα, παρά από το να παραδοθεί.

Σκηνοθεσία: Gennaro Nunziante
Σενάριο: Gennaro Nunziante, Checco Zalone
Ηθοποιοί: Checco Zalone, Eleonora Giovanardi, Sonia Bergamasco
Διάρκεια: 86 λεπτά
Έτος παραγωγής: 2016

Νέα Μασκώτ, Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 2 (Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων), Ταύρος.
Τηλ.: 210-3459531

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου καταγγέλλει την παράνομη ενέργεια της κοπής του πρασίνου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου

        Καταγγέλλουμε την αυθαίρετη και παράνομη ενέργεια της κοπής του πρασίνου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου. Η Διεύθυνση του σχολείου μετά από έλεγχο διαπίστωσε ότι οι ενέργειες αυτές έγιναν από άτομο που ενέργησε αυτοβούλως, χωρίς καμία έγκριση ούτε της Διεύθυνσης του σχολείου, ούτε της Δημοτικής Αρχής.
        Η καταστροφή του πρασίνου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο θα αντιμετωπιστεί από τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου, κινώντας όλες τις διαδικασίες για φθορά Δημοτικής περιουσίας. Ήδη δόθηκε εντολή στη Διεύθυνση Πρασίνου να εκτιμήσει την κατάσταση και να αναλάβει άμεσα μέτρα αποκατάστασης. 



                           Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου