Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Νέες παραλαβές για την ενίσχυση του εξοπλισμού καθαριότητας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με αυτοκίνητα και κάδους.

       Με την παραλαβή νέου εξοπλισμού για την Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας ενισχύεται η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για μία πόλη καθαρή, με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών της. Συγκεκριμένα, ο Δήμος μας παρέλαβε 130 νέους κάδους καθαριότητας, ένα αναρροφητικό σάρωθρο και ένα απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας, εξοπλισμός που ενισχύει τον ήδη υπάρχον του Δήμου, ενώ στις αρχές Ιανουαρίου αναμένουμε να παραλάβουμε άλλο ένα απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας.
Ο προϋπολογισμός αυτών των σημαντικών επενδύσεων στον πάγιο εξοπλισμό μας, συνολικής αξίας 457.585 €,  προέρχεται από τα ανταποδοτικά Δημοτικά Τέλη του Δήμου, τα οποία διαχειριζόμαστε με σύνεση, με αποτέλεσμα να μην έχουμε προβεί σε αυξήσεις από το 2012 μέχρι και σήμερα, αλλά και για τη νέα χρονιά. 

        Με την αγορά του νέου εξοπλισμού και ιδιαίτερα των οχημάτων καθαριότητας αντιρρυπαντικής κυκλοφορίας, πραγματοποιείται η δέσμευση που είχε αναλάβει η Δημοτική Αρχή για λειτουργία ενός νέου σύγχρονου συστήματος καθαριότητας του Δήμου μας, ο οποίος σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική δράση, θα συμβάλλουν στην ποιότητα της ζωής μας.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Μηδενικές αυξήσεις στα δημοτικά τέλη Μοσχάτου – Ταύρου και για το 2016

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου συνεχίζοντας την πολιτική στήριξης πολιτών και επιχειρήσεων του Μοσχάτου και του Ταύρου, κρατάει σταθερή την ήδη μειωμένη τιμή των Δημοτικών Τελών και για το 2016.
        Όλοι οι συντελεστές των Δημοτικών Τελών για σπίτια και επιχειρήσεις παραμένουν αμετάβλητοι, όπως στις ήδη μειωμένες τιμές τους παραμένουν το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) και ο Φόρος Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων (Φ.Η.Χ.).

Εξακολουθούν να ισχύουν οι ειδικές ελαφρύνσεις που υπάρχουν για τις ευπαθείς ομάδες των κατοίκων μας (πλήρης απαλλαγή από τα Δημοτικά Τέλη για την πρώτη κατοικία στις άπορες οικογένειες, πλήρης απαλλαγή ή μείωση κατά 50% σε οικογένειες με ΑΜΕΑ, τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες).

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Νέα σημαντική προσφορά του γυμναστηρίου " THE CONCEPT+ " και του κομμωτηρίου "ALEXIS COIFFURE " στο Ταύρο.


Συνέχεια με μια  νέα προσφορά αυτή τη περίοδο του γυμναστήριου THE CONCEPT+  http://tctavros.gr και του κομμωτηρίου ALEXIS COIFFURE . Αφορά άτομα που δεν είναι μέλη μας αλλά επιθυμούν να γίνουν... Με την περιποίηση των μαλλιών τους στο κομμωτήριο "Αλέξης" Πειραιώς 202 και  Μυρακτής 1 στο Ταύρο, μπαίνουν στην κλήρωση για 5 μηνιαίες συνδρομές στο χώρο μας!! Όλοι όσοι συμμετέχουν κερδίζουν από μια δοκιμαστική βδομάδα! 

Παρουσίαση βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ταύρου στις 16 Δεκεμβρίου 2015 , ώρα 07.00 μ.μ. για παιδιά 3 - 10 ετών


Παρουσίαση βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ταύρου
στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου

"Ο Πρίγκηπας Μισός"
της Κατερίνας Ανωγιαννάκη


Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015
 στις 07.00 μ.μ.
Δημοτική Βιβλιοθήκη στον Ταύρο

(Αγ. Σοφίας 16)

Είναι δυνατόν όποιος τα κάνει όλα μισά να καρταφέρει ποτέ κάτι ολόκληρο στη ζωή του;
Σας προσκαλούμε να το μάθουμε μαζί
Είσοδος ελεύθερη


Για παιδιά 3-10 ετών

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τριήμερο Εκδηλώσεων Αγάπης απο 18 εως 22 Δεκεμβρίου 2015 διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου, στα πλαίσια των φιλανθρωπικών του δράσεων διοργανώνει και σας καλεί σε τριήμερο Εκδηλώσεων Αγάπης με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, ενδυμάτων,  παιχνιδιών και βιβλίων προς διάθεση αυτών σε ευπαθείς ομάδες και ενίσχυση του ολοήμερου τμήματος και της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου.Τα έσοδα των εκδηλώσεων θα διατεθούν για την επισκευή της σκηνής της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου μας.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων

18/12/15, 19.30 μ.μ...  Συναυλία στην αίθουσα 7 Δημοτικά Σφαγεία Ταύρου.

20/12/17, 19.00 μ.μ.. Σεμινάριο "Μεγαλώστε έξυπνα παιδιά με την καρδιά σας" στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

22/12/15, 20.00 μ.μ... Θέατρο " Ο κλέφτης των 7 κάκτων" στο Δημοτικό θέατρο στο  πρ. Δημαρχείο Ταύρου!

Ο Κώστας Καραμάνογλου άνοιξε το δικό του Ουζερί - Τσιπουράδικο " ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ " στο Πειραιά.!!


Ο Κώστας Καραμάνογλου άνοιξε το " Φιλοιστρον " ενα ουζερί - τσιπουράδικο στη Πλ. Ιπποδαμείας 8 ( μέσα στη στοά ) στο Πειραιά. 
 Απλό,  συνοικιακό καφενείο-ουζερί-μεζεδοπωλείο  με φιλικό, παρεΐστικο περιβάλλον σε μια  ήσυχη στοά στο Πειραιά
Ο κατάλογος του «καφενείου» περιλαμβάνει κάποια βασικά πιάτα εν είδει μεζέδων και σε ψαρικά , σε κρεατικά, καθώς και μαγειρευτά, γεγονός που καλύπτει όλα τα γούστα. Γενικά  οτι προσφέρει είναι απλό και νόστιμο.
Επίσης το μαγαζί είναι ανοιχτό από το πρωί για καφέ αλλά σερβίρει και διάφορες ποικιλίες για να συνοδεύσεις ούζο, τσίπουρο, μπύρα και κρασί και σε πολύ προσιτές τιμές. 
ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ Πλ. Ιπποδαμείας 8 ( μεσα στη στοά ) Πειραιάς.
Τηλ. 2130384991 και 6988039484


Στηρίζουμε τα καταστήματα της πόλης μας, μια σημαντική προσφορά του καταστήματος υποδημάτων ΚΑΤΑΝΙΑΣ και του Γυμναστηρίου THE CONCEPT+

Είναι ωραίο να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ο ένας να στηρίζει τον αλλο! Το κατάστημα Κατάνιας για την εορταστική περίοδο προσφέρει για τα μέλη του the Concept+ έκπτωση 10% για τις αγορές επώνυμων υποδημάτων... Ευχαριστούμε πολύ.!!

To " the CONCEPT + " το πρώτο Group Personal Fitness χώρο εκγύμνασης στο Ταύρο ( Κορυζή 28 ) μας προσκαλεί να φωτογραφηθούμε ....

 Να σας υπενθυμίσουμε ότι θα πρέπει να υπάρχει το ‪#‎theConceptTavros‬ και η φωτογραφία να είναι δημόσια έτσι ώστε να μπορέσουμε να την δούμε και να την κοινοποιήσουμε. 
Όπως και να υπάρχει χριστουγεννιάτικο background.
Καλά Χριστούγεννα! ‪#‎ChristmasCountdown‬