Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

"Όλοι οι καλοί χωράνε" σε ρεμπέτικους ρυθμούς σήμερα στο E TV στις 21.00 με ΧΑΜΑΤ και Τάσο Ασακίδη.


 «Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά» έρχονται την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο Ε TV σε μία εκπομπή αφιερωμένη στην μνήμη του μεγάλου ρεμπέτη Μπάμπη Γκολέ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Το «Όλοι οι καλοί χωράνε» και ο Κώστας Χαρδαβέλλας υποδέχονται τους σπουδαίους καλλιτέχνες του ρεμπέτικου τραγουδιού Μπάμπη Τσέρτο, Γιώργο Ξηντάρη, Γιάννη Λεμπέση, Κατερίνα Τσιρίδου, Μαρία Κατινάρη και την Σοφία Εμφιετζή με τους Χαμάτ και Τάσο Ασακίδη σε μια βραδιά γεμάτη με αυθεντικά ρεμπέτικα τραγούδια.
 

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015, η επίσημη παρουσίαση του διαδικτυακού κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου


Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015, στις 18.00 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος' στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του διαδικτυακού κοινωνικού φροντιστηρίου από τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, την εντεταλμένη σύμβουλο παιδείας Μαρία Βιβλιοδέτη και τους υπευθύνους του Κέντρου On Line Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ. 
          Η συνεργασία του Δήμου με το κέντρο εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ γίνεται στα πλαίσια της κοινωνικής στήριξης των μαθητών του Δήμου μας και των οικογενειών τους που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, αφού μέσω του διαδικτυακού κοινωνικού φροντιστηρίου παρέχεται η δυνατότητα της δωρεάν πρόσβασης σε φροντιστηριακά μαθήματα όλων των τάξεων της εκπαίδευσης.
        Η παρουσίαση του προγράμματος απευθύνεται στους μαθητές των σχολείων μας, στους γονείς τους, στους εκπαιδευτικούς και στους δημοσιογράφους. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα παραδοθούν οι κωδικοί δωρεάν πρόσβασης στο πρόγραμμα, ενώ η μαθητική θεατρική ομάδα του κέντρου ΑΡΝΟΣ και του Οικουμενικού Σχολείου “Αθηνά” θα παρουσιάσει θεατρικό δρώμενο εμπνευσμένο από την Ελληνική Μυθολογία, σε μία πρωτότυπη και διασκεδαστική προσέγγιση των δώδεκα άθλων του Ηρακλή.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 3μμ ΣΤΟ ''ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΛΑΜΠΙΔΗΣ''

ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ αύριο Τετάρτη 25/02/2015.
Ένα ματς δίχως επιστροφή!
Με νίκη η ομάδα μας διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες για τα μπαράζ της σωτηρίας.
Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, ο φονέας αποχαιρετά (εκτός απροόπτου) την κατηγορία.
Οι ποδοσφαιριστές μας, το γνωρίζουν πού καλά αυτό και θα κάνουν ότι μπορούν για την κατάχτηση του τρίποντου!
Όμως δεν θα είναι μόνοι τους!
Θα έχουν στο πλευρό τους τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας μας, που σκοπεύουν να ξανακάνουν τον Ταύρο ''έδρα''.
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 3μμ ΣΤΟ ''ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΛΑΜΠΙΔΗΣ''
Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ''ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ'' ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Καθαρά Δευτέρα στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο.


Οι εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου κορυφώνονται με τα παραδοσιακά κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015. Με  παραδοσιακό γλέντι στις 11.30 το πρωί στην παραλία Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, ( Κωνσταντινουπόλεως 2 )με μουσική και χαρταετούς, οι κάτοικοι του Δήμου μας προσκαλούνται να γιορτάσουν παραδοσιακά την ημέρα αυτή.


Επίσης την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις 20.00 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” (Κωνστανστινουπόλεως και Σολωμού στο Μοσχάτο) θα γίνει η εκδήλωση της απονομής των τιμητικών βραβείων σε όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν στις φετινές καρναβαλικές παρελάσεις και σε όσους συμμετείχαν στην επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, αφού περιλαμβάνει και stand up comedy live με τους Θανάση και Κώστα Παπαγεωργίου και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα  σε μία καταπληκτική παράσταση με γέλιο, πρόζα και αυτοσχεδιασμούς.
 

Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι " 1o Σαφάρι Ταύρου " ( PHOTOS )

Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι !!!!!  Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους - Τις ''ΚΑΥΤΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ'' , τους ''ΣΤΥΛΑΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ'' , τους ''VALENTINES'' , τα ''ΛΥΚΑΚΙΑ'' μας και τους ''FAN TASTIC FOUR"





Η συμμετοχή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου στο Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου.



ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΜΕΕΕΕ. .


Μεγάλη συμμετοχή στην νυχτερινή παρέλαση της Κοινότητας Ταύρου.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή εκατοντάδων καρναβαλιστών που εκτόξευσαν το κέφι και τον ενθουσιασμό στα ύψη.

 Μεγάλη ήταν η συμμετοχή σε ξέφρενους ρυθμούς κεφιού και διασκέδασης στην πρώτη νυχτερινή παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Κοινότητα
Ταύρου. Τα καρναβαλικά πληρώματα ξεκίνησαν από τη Πλατεία Αγ. Σοφίας και κατέληξαν εν μέσω χορών στο εμπορικό κέντρο ATHENS HEART όπου εκει παρακολούθησαν τη συναυλία των BOYS and NOISE.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, στις 19.00 στον Ταύρο η Νυχτερινή παρέλαση. Έναρξη από την πλ. Αγίας Σοφίας



          Η πόλη έχει ήδη μπει σε αποκριάτικο κλίμα με καθημερινές εκδηλώσεις σε Μοσχάτο και Ταύρο, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή παρέλαση στον Ταύρο, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, στις 19.00 με αφετηρία την πλ. Αγίας Σοφίας και κατάληξη το εμπορικό κέντρο AthensHeart, όπου και θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία με τους BOYS and NOISE. 

          Οι εκδηλώσεις του Δήμου θα κορυφωθούν την Καθαρή Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, στις 11.30 πμ στην παραλία Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο με τα παραδοσιακά κούλουμα.