Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Η οικογένεια πάει σινεμά... 5 παιδικές ταινίες με Δωρεάν Είσοδο.



Η οικογένεια πάει σινεμά


 Λίγο πριν την έναρξη του φετινού προγράμματος προβολών των δύο θερινών δημοτικών κινηματογράφων μας, του Σινέ Κήπου στο Μοσχάτο και του Σινέ Νέα Μασκώτ στον Ταύρο, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου μας προσκαλεί τις οικογένειες να μπουν σε καλοκαιρινή διάθεση με την προβολή πέντε παιδικών ταινιών στο Σινέ Κήπο του Μοσχάτου με ελεύθερη είσοδο.
        Οι παιδικές προβολές θα ξεκινήσουν το Σάββατο 7 Ιουνίου έως την Τετάρτη 11 Ιουνίου, στις 21.00. Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι μεταγλωτισμένες. Το πρόγραμμα των προβολών είναι το εξής:
^ Σάββατο, 7/6/14: Σίσσυ, η κλεμένη Αυτοκράτειρα
^  Κυριακή, 8/6/14: Ο μικρός Βασιλιάς
^  Δευτέρα, 9/6/14: Αζούρ και Ασμάρ
^  Τρίτη, 10/6/14: Όνειρο θερινής νυκτός
^  Τετάρτη, 11/6/14: Λίο το Λιονταράκι

Εκλεισε η Καφετέρια επι της οδού Μακεδονίας στο Ταύρο.

Αξιότιμε Κε Δήμαρχε Μοσχάτου - Ταύρου και κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Οπως ίσως γνωρίζετε πρόσφατα έκλεισε η καφετέρια που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας ( Π ) στο Ταύρο , η οποία ανήκει στο Δήμο μας και είχε παραχωρηθεί με διαγωνισμό σε ιδιώτη.
Επειδή η συγκεκριμένη καφετέρια εξυπηρετούσε τις ανάγκες αρκετών δημοτών μιας και υπάρχει  παιδική χαρά και βρίσκεται σε μια μεγάλη πλατεία, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε εξ ονόματος πολλών δημοτών να προχωρήσετε άμεσα στη διαδικασία ανάθεσης της μίσθωσης έτσι ώστε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν.