Επικοινωνήστε μαζί μας στο neatavroumoschatou@gmail.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Φωστήρας - Α.Ο. Μυκόνου 4-1

Την δεύτερη νίκη για το πρωτάθλημα πέτυχε ο Φωστήρας που κέρδισε τον Α.Ο. Μυκόνου με 4-1 στο Δημοτικό Στάδιο Ταύρου για το εξ' αναβολής παιχνίδι τις 2ης αγωνιστικής.
Και τα τέσσερα γκολ τα πέτυχε ο Ντεντόπουλος.

Παράπονα από τη διαιτησία ο Φωστήρας

Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Φωστήρας διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του Αστερή στον αγώνα με το Καρλόβασι, στον οποίο ηττήθηκε με 2-1.

Δριμύ «κατηγορώ» κατά της διαιτησίας εξέφρασαν οι διοικούντες το Φωστήρα, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:
«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ Φωστήρ διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Αστερή (σύνδεσμος Κορινθίας) και ευχόμαστε στη συνέχεια του πρωταθλήματος η επιτροπή  σας να προσέξει πιο πολύ το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Πιστεύουμε ότι ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Αδάμ (Ευβοίας) θα αναφέρει τα τραγικά λάθη του κ. Αστερή κατά της ομάδας μας ή τελικά ήταν ένα ολοκληρωμένο έργο που ήρθε σε πέρας».

Σήμερα στις 15:00 ο Φωστήρας θα αντιμετωπίσει τη Μύκονο στο Δημοτικό Στάδιο Ταύρου Α’ για τη 2η αγωνιστική του 8ουομίλου.


onsports.gr

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ήττα για Φωστήρα, ισοπαλία για Άγιαξ Ταύρου.




Καρλόβασι Σάμου - Φωστήρας 2-1

Το σκορ για τον Φωστήρα άνοιξε στο 6’ ο Δωροβίνης, ο οποίος έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο 56’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κατσιάνη, ωστόσο στο 76’ ο σκόρερ του τέρματος για το Καρλόβασι Σάμου αποβλήθηκε μαζί με τον Τασούλη.
Με 10 παίκτες πλέον αμφότεροι, οι γηπεδούχοι καταφέρνουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα στο 90’, με τέρμα του Κουφογιάννη, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου


Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση της ∆ημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου που θα γίνει στην αίθουσα ∆ημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 30 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 με τα εξής θέματα:

1. Ενημέρωση-Συζήτηση για την παιδεία και την κατάσταση των σχολείων στην ∆ημοτική Κοινότητα Μοσχάτου.
2. Λήψη απόφασης για τοποθέτηση πινακίδας απαγόρευσης στάθμευσης οχημάτων έμπροσθεν του παιδικού σταθμού στην οδό Πίνδου 43 κατά τις ώρες λειτουργίας του.
3. Εισήγηση για καθαρισμό παιδικής χαράς στην οδό Θράκης 
4. Έγκριση διεξαγωγής εκδήλωσης-συζήτησης σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο
Μοσχάτου με τίτλο: "Οικονομική κρίση και Τοπική αγορά. Προτάσεις και τρόποι διεξόδου ". 5. Εισήγηση για ανάληψη πρωτοβουλίας συγκέντρωσης τροφίμων και ενδυμάτων κατά την
Χριστουγεννιάτικη περίοδο με σκοπό την διανομή τους σε φιλανθρωπικές δράσεις της
κοινότητάς μας. 
6. Λήψη απόφασης για προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος ως
«ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΕΝΤΟΣ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΚΑΙ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ LE MONDE» της εταιρείας «ΙΙΕΚ LE MONDE Ε.Π.Ε.» 
7. Λήψη απόφασης για προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος ως
«ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» της κ. ΒΕΡΒΙΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΩΚΑΣ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννης Τα "πρόσωπα που καίγονται"


«ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ»
Μια σύνθεση των θεατρικών έργων του Βασίλη Κατσικονούρη από το Θεατρικό Εργαστήρι του ∆ήμου Μοσχάτου - Ταύρου «Εν ∆ράσει»
Tο Θεατρικό Εργαστήρι του ∆ήμου Μοσχάτου - Ταύρου «Εν ∆ράσει», μετά το πέρας των παραστάσεών του, στο πλαίσιο του 4ου ∆ιαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου ∆ήμων της Αττικής για το καλοκαίρι του 2011, συνεχίζει τις παραστάσεις του έργου «ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» (σύνθεση των θεατρικών έργων του Βασίλη Κατσικονούρη).

Νίκη για Άγιαξ Ταύρου και Φωστήρα

Το τρία στα τρία έκανε ο Άγιαξ Ταύρου, ο οποίος πέρασε και από την έδρα της Νέας Ιωνίας με 2-0, παραμένοντας στην κορυφή του 8ου ομίλου στην Δ’ Εθνική.

Τα γκολ για την ομάδα του Ταύρου πέτυχε ο Κώστας Ρούσσης στο πρώτο ημίχρονο στο  5’ και 30’ δίνοντας το προβάδισμα από πολύ νωρίς. Η Νέα Ιωνία δεν μπόρεσε να απαντήσει και έτσι αποδέχθηκε την ήττα της από έναν ανώτερο αντίπαλο.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Μπούντος, Μαυρόπουλος, Βαφειάδης, Μότσκας, Παυλίδης, Γεωργόπουλος, Πετούσης, Βογατσάς, Κατσαδούρης (77' Γιώτης), Ταμπουράκης (52' Τσίλιβιτς), Τσικριτέας.
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Τσαϊλάκης, Πέττας, Καραβίδας, Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Θεοφάνους, Φύτρος, Χαλίλι (46' Αποστολακόπουλος), Ρούσσης (60' Κωτσιόπουλος), Τζανέτος, Κατίδης.

Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Φωστήρας στο ντέρμπι με το Περιστέρι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική του 8ου ομίλου στην Δ’ Εθνική.
Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ο Φωστήρας κατάφερε να σκοράρει στο 69’ με πέναλτι του Ντεντόπουλου πήρε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα του οι οποίοι θα του φανούν «χρυσοί» για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ :Μπόκος, Κόπελας, Τασουλής, Παπαδημητρίου, Τερζής, Χοτζάι (46' Πετρίτσης), Μπεθάνης, Τζαναβάρας, Ντεντόπουλος (90' Μπούκουρης), Δωροβίνης, Κούτρος (46' Τσοπανάκος)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Πλέστης Π. (75' Παπαδόπουλος Κ.), Βασίλογλου, Ποστόλης, Θωμάς, Λαβδαίος, Αθανασίου, Μπόσιος, Νησαριώτης, Μπέλης, Ελευθεριάδης (80' Μπονιάκος)


onsports.gr

Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου


Καλείσθε να παρακολουθήσετε την τακτική συνεδρίαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην
αίθουσα ∆ημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 22 Νοεμβρίου 2011 ημέρα Τρίτη και
ώρα 18.30 με τα εξής θέματα:

1. Λήψη απόφασης για την αδειοδότηση τοποθέτησης μεταλλικών κιγκλιδωμάτων έμπροσθεν του καταστήματος της ΜARFIN EGNATIA BANK επί της οδού Μακρυγιάννη 105. 
2. Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης του έργου «Μικροκλιματική αξιολόγηση & βιοκλιματική βελτιοποίηση –μερική ανάπλαση οδών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων του Βορειοανατολικού τμήματος της ∆Κ Μοσχάτου» προϋπολογισμού 6.000.000,00 Ευρώ με Φ.Π.Α. και αναθεώρηση.
3. Λήψη απόφασης για την αποδοχή των όρων της από 23/9/11 με αριθμ. 27198 ανοικτής πρόσκλησης , προκειμένου ο ∆ήμος μας να υποβάλλει πρόταση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013 στον Άξονα Προτεραιότητας 1. «Προστασία Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος & Αστικές Μεταφορές –Αντιμετώπιση Κλίμακας Αλλαγής –Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΗΣ: «Βιοκλιματικές Αναβαθμίσεις ∆ημοσίων Ανοικτών Χώρων».
4. Λήψη απόφασης για τον ορισμό υπευθύνου της πράξης «Βιοκλιματικές Αναβαθμίσεις ∆ημοσίων Ανοικτών Χώρων». 
5. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Τεχνικού προγράμματος έργων 2011. 
6.Έγκριση και παραλαβή της μελέτης με τίτλο «Ανάπλαση Πλατείας Λαού» της ∆ημοτικής Κοινότητας Ταύρου του ∆ήμου Μοσχάτου – Ταύρου.
7. Λήψη απόφασης αναμόρφωση προϋπολογισμού 2011. 
8. Λήψη απόφασης για την καταβολή αναδρομικών ΠΟΕ. 
9. Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση μέλους στο ∆.Σ. της Κοινωφελούς
Επιχείρησης. 
10. Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση μέλους στο ∆.Σ. του Ν.Π.∆.∆. «Προσχολικής Αγωγής και Αλληλεγγύης ∆ήμου Μοσχάτου – Ταύρου». 
11. Καθορισμός Τελών για τέλεση πολιτικών γάμων.

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ 
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ



Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Αγία Παρασκευή-Άγιαξ Ταύρου 0-1

Την… μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από την Κυριακή (13/11) ο Άγιαξ Ταύρου, μετά την νίκη του με 1-0 επί της Αγίας Παρασκευής.


Το «συγκρότημα» του Αλέκου Ρίζου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 15’ με τον Χαλίλι και κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 55’ με τον Ζυγούρη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακρίδης (Κορινθίας).
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Βάλβης): Ντούσης, Λαμρινάκος, Μεϊμάρογλου, Μιχελής, Τσιριγώτης, Δελάρδας, Τζίτζης, Δημητρίου, Ζυγούρης (75' Οικονομόπουλος), Γκουντελίτσας (λ.τρ. 35' Καραΐνδρος), Σκιαβαράς (65' Τσοχαντάρης)
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Αλέκος Ρίζος): Τσαϊλάκης, Πέττας, Γουσούλης, Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Θεοφάνους, Φύτρος (60' Κωτσιόπουλος), Χαλίλι (85' Καραβίδας), Ρούσης, Τζανέτος, Κατίδης (80' Αποστολακόπουλος).

onsports.gr

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου - Ώρα: 14:00, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51)






ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Έχοντας υπόψη: 1) Το άρθρο 72 του Ν. 3852 ( ΦΕΚ 87 Α ́/ 7.11.2010) περί Νέας Αρχιτεκτονικής της
Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης ∆ιοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης. 2) Τις παραγράφους 2 και 6 του άρθρου 75 του Ν. 3852 ( ΦΕΚ 87 Α ́/ 7.11.2010) περί Νέας Αρχιτεκτονικής της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης ∆ιοίκησης –
Πρόγραμμα Καλλικράτης.

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του ∆ημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 14 Νοεμβρίου 2011, ημέρα ∆ευτέρα και ώρα 14.00 , με τα εξής θέματα:

1. Έλεγχος των αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού του ∆ήμου οικονομικού έτους 2011, από 1/01/2011 έως και 30/09/2011 
2. Λήψη απόφασης για τα ∆ημοτικά τέλη Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων 
3. Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων ∆ήμου Μοσχάτου – Ταύρου κατόπιν Εκθέσεων Αναλήψεων Υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2011

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΝ∆ΡΕΑΣ Γ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ 
∆ΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Τμήματα Χάντμπολ στο κλειστό γυμναστήριο της παραλίας
(Ποσειδώνος και Καποδιστρίου)

αγόρια-κορίτσια 6-12 ετών

Προγράμματα αθλοπαιδιών για τα παιδιά όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου

Προγράμματα αθλοπαιδιών για τα παιδιά
όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου
Μπάσκετ-βόλλεϋ-πινγκ-πονγκ και χάντμπολ

Έναρξη Δευτέρα 14 Νοεβρίου 2011 

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Πρόγραμμα Αγώνων και Βαθμολογία, Φωστήρας και Άγιαξ Ταύρου.

1η : Ρόδος -Φωστήρας
2η : Φωστήρας -Μύκονος
3η : Φωστήρας -Περιστέρι
4η : Καρλόβασι-Φωστήρας
5η : Φωστήρας-Πανναξιακός
6η : Αγία Παρασκευή-Φωστήρας
7η : Φωστήρας-Αγιαξ Ταύρου
8η : Ελπιδοφόρος-Φωστήρας
9η : Φωστήρας-Τράχωνες
10η: Αιγάλεω-Φωστήρας
11η: Νέα Ιωνία-Φωστήρας
12η: Φωστήρας-Ηλιούπολη
13η: Ρεπό
14η: Φωστήρας-ΑΕ Κως
15η: Μελίσσια-Φωστήρας








1η : Άγιαξ Ταύρου - Παναξιακός
2η : Αγία Παρασκευή - Άγιαξ Ταύρου
3η : Νέα Ιωνία - Άγιαξ Ταύρου 
4η : Άγιαξ Ταύρου - Ελπιδοφόρος
5η : Τραχώνες - Άγιαξ Ταύρου
6η : Άγιαξ Ταύρου - Αιγάλεω
7η : Φωστήρας - Άγιαξ Ταύρου
8η : Άγιαξ Ταύρου - Ηλιούπολη
9η : Ρεπό
10η: ΑΕ Κώς - Άγιαξ Ταύρου
11η: Άγιαξ Ταύρου - Μελίσσια
12η: Ρόδος - Άγιαξ Ταύρου
13η: Άγιαξ Ταύρου - Μύκονος
14η: Περιστέρι - Άγιαξ Ταύρου
15η: Άγιαξ Ταύρου - Καρλόβασι










Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου


Καλείσθε στην τακτική συνεδρίαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα ∆ημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 11 Νοεμβρίου 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30 με τα εξής θέματα:

1) Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος. 
2) Έγκριση της υπ ́ αριθμ. 10/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
όπως διαμορφώθηκε μετά και από την διαβούλευση, με θέμα «κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Β.Α. τμήμα ∆ημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου» (σε συνέχεια προηγούμενου ∆ημοτικού Συμβουλίου).
3) Λήψη απόφασης για αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2011. 
4) Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ ́αριθμ. 71/2011 απόφαση της
οικονομικής επιτροπής ( απολογισμός πρώην ∆ήμου Μοσχάτου 2010). 
5) Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ ́αριθμ. 72/2011 απόφαση της
οικονομικής επιτροπής ( απολογισμός πρώην ∆ήμου Ταύρου 2010). 
6) Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ ́αριθμ 6/2011 απόφαση του
ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙ∆ΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ∆ήμου Μοσχάτου ( απολογισμός 2010). 
7) Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ ́αριθμ 3/2011 απόφαση του ΚΑΠΗ
∆ήμου Μοσχάτου ( απολογισμός 2010). 
8) Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ ́αριθμ 3/2011 απόφασης του
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ∆ήμου Μοσχάτου ( απολογισμός 2010 ). 
9) Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ ́αριθμ. 93/2011 απόφαση οικονομικής επιτροπής ( απολογισμός οικ. έτους 2010 Ο.Ν.Α ∆ήμου
Μοσχάτου ). 
10) Λήψη απόφασης για την ενταλματοποίηση και πληρωμή ανεξόφλητων
τιμολογίων ΠΟΕ 2010 πρώην Ο.Ν.Α ∆ήμου Μοσχάτου. 
11) Λήψη απόφασης για την επανέκδοση και πληρωμή ανεξόφλητων
ενταλμάτων ΠΟΕ 2010 πρώην Ο.Ν.Α ∆ήμου Μοσχάτου και Οργανισμού
Άθλησης ∆ήμου Ταύρου. 12) Λήψη απόφασης για την επανέκδοση κ πληρωμή ενταλμάτων οικ. έτους
2010 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ∆ήμου Ταύρου.
13) Λήψη απόφασης για την επανέκδοση κ πληρωμή ενταλμάτων ∆ήμου Μοσχάτου –Ταύρου κατόπιν έγκρισης της ολομέλειας του ελεγκτικού Συνεδρίου.
14) ΛήψηαπόφασηςγιατηνκαταβολήαναδρομικώνΠΟΕεργαζομένων. 
15) Λήψη απόφασης για την πληρωμή οφειλής ΠΟΕ προς το Ι.Κ.Α. 
16) Σύμφωνη γνώμη για την τροποποίηση της συστατικής πράξης του
Περιβαλλοντικού Συνδέσμου ∆ήμων Αθήνας-Πειραιά». 
17) Σύσταση θέσεων για την μεταφορά του υπηρετούντος προσωπικού στα
καταργηθέντα Ν.Π.∆.∆. 
18) Λήψη απόφασης επί της από 1/11/2011 γνωμοδότησης της επιτροπής
αξιολόγησης διαγωνισμών για την προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού. 
19) Λήψη απόφασης για την αγορά δικαιώματος χρήσεως επιπλέον εκατό (100)
ωρών πρόσθετη ετήσια σύμβαση υπηρεσιών της ΝΟΜΟΣ. 
20) Έγκριση για την άρση κυκλοφορίας τεσσάρων (4) αυτοκινήτων ιδιοκτησίας
∆ήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ